iPhone 15 RAM miktarı ile şaşırtacak!

iPhone 15

Apple’ın merakla beklenen yeni amiral gemisi serisinden ilk ciddi bilgiler gelmeye başladı. İşte iPhone 15 serisinin beklenilen özellikleri.

iPhone 15 RAM miktarı ile şaşırtacak! Akıllı telefon dünyasının en popüler ve dolayısıyla da en önemli ismi iPhone, Eylül ayı içerisinde yeni modellerine kavuşacak. Tabi söz konusu cihaz Apple olunca, henüz bu telefonların tanıtımına 7 ay kadar bir sürenin olmasının da hiçbir manası olmuyor. Peki Apple yeni amiral gemisi serisinde bizler için neler planlıyor?

iPhone 15 Pro

Apple’a yakınlığıyla bilinen Apple Hub isimli Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modelleri sırasıyla 6,1 inç ve 6,7 inç büyüklüğündeki ekranlarla gelecekler. Önceki modellere göre en önemli fark ise her iki telefonda da Dinamik Ada tasarımı bulunacak. Ana kamera olarak arka yüzeyde 48MP’lik bir lens bulunduracak olan bu ikili gücünü ise 6GB RAM ile desteklenmiş A16 Bionic işlemciden alacak.

iphone 15

iPhone 15 RAM miktarı ile şaşırtacak!

iPhone 15 ve iPhone 15 Pro Max modellerine baktığımız zaman da aslında ekran kısmında değişen bir şey olmayacak. Bu iki telefonun da bir kez daha karşımıza 6,1 inç ve 6,7 inç büyüklüğündeki ekranlarla çıktığını göreceğiz. Diğer iki modelin aksine titanyum kaplama ile sağlamlaştırılacak olan Pro modellerinde kullanılacak işlemci + RAM ikilisi ise A17 Bionic + 8GB  olacak.

iPhone 15 Pro

Öte yandan seride yer alan 4 modelin tamamının Avrupa Birliği zorlamaları nedeniyle USB Type-C ile karşımıza çıkacağını da bir kez daha hatırlatalım. iPhone 15 RAM miktarı ile şaşırtacak!

Sony Xperia 1V resimleri lansmandan önce ortaya çıktı