Sony Xperia 1V resimleri lansmandan önce ortaya çıktı

ght4

Sony, yakında çıkacak olan Sony Xperia 1V akıllı telefonu için çalışmalarını sürdürüken cihaz hakkında bazı önemli bilgiler de ortaya çıktı.

Hiç kuşkusuz bu senenin en çok merak edilen telefonlarından biri Sony Xperia 1V. Nedenini ise beklentilerin bir hayli yüksek olması şeklinde özetleyebiliriz. Cihazın, hem teknoloji meraklıları hem de akıllı telefon kullanıcıları için mükemmel bir seçim haline getirerek, pazara yeni bir yenilik ve performans düzeyi getirmesi bekleniyor. 

Sony Xperia 1V

Sony Xperia 1V’nin paylaşılan görüntüleriyle en dikkat çeken özelliği Gadget, minimal çerçevelerle şık ve modern bir görünüme sahip olması diyebiliriz. Bu, gadget’a kaliteli ve rafine bir görünüm sunarak hem estetik hem de performans açısından kusursuz bir hava veriyor. Tasarım, dikey bir kamera tümseğinin altına yerleştirilmiş üçlü kamera düzenlemesiyle orijinal Xperia 1 IV’e benziyor.

Sony Xperia 1V’nin gücünü büyük ihtimalle Snapdragon 8 Gen2 işlemciden alacak ve bu da onu piyasadaki en güçlü akıllı telefonlardan biri yapıyor. Bu güçlü işlemci, cihazın, grafik açısından yoğun oyun oynama ve birçok uygulamada çoklu görev dahil olmak üzere en zorlu görevlerin bile üstesinden gelmesini sağlayacak.

gh3

Sony Xperia 1V’nin üçlü arka kamera kurulumu da dikkat çeken diğer bir özellik. Akıllı telefonun mükemmel fotoğraf yeteneklerine sahip olduğu ve kullanıcıların kolayca muhteşem fotoğraflar ve anılar oluşturmasına olanak tanıyan lanse ediliyor. 12 megapiksel birincil lense, 48 megapiksel ikincil ultra geniş lense ve 12 megapiksel üçüncül telefoto lense sahip olabilir.

Dahili parmak izi okuyuculu kulaklık jakı, deklanşör düğmesi ve güç düğmesi cihazın çerçevesindedir. Akıllı telefon ayrıca aynı tarafta bir ses ayar düğmesi ve altta, SIM tepsisinin yanında merkezi bir USB-C bağlantı noktasına sahiptir. Akıllı telefon ayrıca 12 megapiksellik bir ön kamera içerecek. 5000 mAh pil ve 16 GB RAM ile donatılabilir. Cihazın boyutları 161.0 x 69.3 x 8.5 mm olabilir.

Xiaomi, 2024’te elektrikli araçlar için hazır olacak