iPhone 15 Pro’nun tasarımı ortaya çıktı

123 28

Yeni iPhone’lar hakkında sızıntı üstüne sızıntı geliyor. Kısa süre önce iPhone 15 Pro’nun USB-C portunu detaylarıyla gösteren yakın çekim fotoğraf paylaşılmıştı. Telefonun tam olarak tasarımını ortaya koyan görseller yayınlandı. Pro ve Pro Max ufak tefek tasarım değişiklikleriyle geliyor.

Apple‘a yakınlığıyla bilinen ve ilginç haberlere imza atan 9to5Mac sitesi iPhone 15 Pro’nun nasıl tasarıma sahip olacağını gözler önüne serdi. Tasarıma bakarsak, yeni üst düzey Pro modelleri, şu anki mevcut iPhone 16 Pro ve Pro Max’a hafif kavisli kenarlara ve ince ekran çerçevelerine sahip olacak. Böylece telefonların daha modern bir görünüm edilmesi bekleniyor.

iphone 15 pro

Cihazların arka kısmında ana kamera çıkıntılı olacak ve USB-C portu kullanılacak. USB-C’nin tüm yeni iPhone’larda olacağını da belirtelim. Pro ve Pro Max modellerinde paslanmaz çelik yerine, titanyum malzemenin kullanılacağı belirtiliyor.

iphone 15 pro

9to5Mac sitesi söz konusu tasarım görsellerinin Çin dışındaki bir üreticiden geldiğini belirtti. Genellikle bu tarz tasarım görselleri, kılıf ve diğer aksesuar üreten şirketler tarafından kullanılır. Tasarım dosyaları cihazların tam boyutlarını içerir.

iPhone 15 Pro’nun USB-C bağlantısını gösteren görsel sızdırıldı