Apple Watch 5 titanyum ve seramik kasa tasarımıyla gelecek

apple watch 5 1

Apple’ın iPhone 11 modelleri ile birlikte tanıtacağı Apple Watch 5 hakkında yeni söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Malum Apple önümüzdeki ay önemli bir etkinlik düzenleyecek. Düzenlenecek olan bu etkinlikte Apple’ın 3 yeni iPhone modeli tanıtması bekleniyor. Fakat Cupertino merkezli şirketin bu etkinlikte tanıtacağı tek şey iPhone modelleri olmayacak. Zira pek çok farklı kaynaktan sızdırılan bilgilere göre, yeni Apple Watch modeli de iPhone 11 etkinliğinde ortaya çıkacak.

Apple’ın yeni nesil akıllı saati kasa tasarımı açısından önceki nesille aynı olacak. Hatırlanacağı üzere Apple Watch 4’te çerçeveler inceltilerek ekran gövde oranı yükseltilmişti. Nitekim Apple Watch 5’te de aynı tasarımın korunması bekleniyor.

Apple Watch 5 hakkında yeni detaylar

Peki Apple’ın yeni nesil akıllı saati kullanıcılarına ne gibi opsiyonlar sunacak? Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl tanıtılan Apple Watch 4, EKG çekebilme özelliğiyle dikkat toplamıştı. Aynı özelliğin Apple Watch 5’te de bulunması bekleniyor. Bunun haricinde her yıl olduğu gibi yine tansiyon ve şeker ölçümüne ilişkin bazı iddialar mevcut. Fakat bu iddialar ile ilgili somut bir kanıt bulunmuyor.

apple watch 5 2

Öte yandan Apple yeni nesil akıllı saatinde titanyum ve seramik kasa yapısına da yer verecek. En azından son sızdırılan bilgiler bu yönde. Bu iddia ile ilgili görsele aşağıdan göz atabilirsiniz. Bu kasaların haricinde daha uygun fiyatlı alüminyum kasa tasarımına da yer verilmesi bekleniyor.

Galaxy Note 10+ iPhone XS Max’i geçemedi!