iPhone 14 ne zaman tanıtılacak? İşte yanıtı

iphone 14

Teknoloji dünyasının nefesini tutarak beklediği Apple lansmanına ilişkin çok önemli bir kaynaktan yeni iddialar servis edildi.

iPhone 14 ne zaman tanıtılacak? İşte yanıtı. Amerikalı teknoloji devi Apple’ın Eylül ayı içerisinde bir lansman düzenleyerek yeni akıllı telefon, tablet, akıllı saat ve belki de bilgisayar modellerini tanıtacağı neredeyse kesin bir bilgi. Bu konuda emin olamadığımız tek şey ise, tüm bu cihazların ne zaman tanıtılacağı. İşte Apple’a yakınlığıyla bilinen ünlü analist ve duyumcu Mark Gurman, bu tarihi öğrendiğini iddia ediyor.

iPhone 14 hayal kırıklığı

Gurman’a göre Apple tüm bu yeni cihazlarını tanıtacağı organizasyonu beklentilerin aksine 7 Eylül’de gerçekleştirecek. Bugüne kadar internete sızan bilgilerde, Apple’ın tanıtım organizasyon için 13 Eylül tarihini düşündüğü iddia ediliyordu.

iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 ne zaman tanıtılacak? İşte yanıtı

Eğer Gurman’ın verdiği tarih doğruysa, Amerikalı teknoloji devinin sanılandan daha aceleci davranacağını söyleyebiliriz. İddialarına bir yenisini daha ekleyen Mark Gurman, Apple’ın bu tanıtımdan sonra çok uzun bir bekleyiş içerisine girmeyeceğini ve 16 Eylül itibariyle de satışlarına başlayacağını söylüyor.

iPhone 14

Ünlü duyumcu tanıtım tarihi haricinde, cihazlar hakkında da bir kez daha önceden verdiği bilgileri tekrarlamayı ihmal etmedi. Buna göre iPhone 14 serisinde iki farklı çip göreceğiz. Standart model olarak isimlendirilen iPhone 14 ve iPhone 14 Max’da geliştirilmiş A15 Bionic yonga seti bulunacakken Pro modelleri diye ifade edilen iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’da ise yeni yonga seti türü olan Apple A16 Bionic bulunacak.

iPhone 14 Pro kamerası ile üzebilir