iPhone 15 kamerası ile çok konuşulacak!

iPhone 15

Apple’ın bu yılın sonlarına doğru tanıtacağı yeni nesil iPhone modelleri kamera tarfında önemli bir atılım yapacak. Peki iPhone 15 modelleri genel anlamda beklentileri karşılayabilecek mi? İşte detaylar.

iPhone 15 kamerası ile çok konuşulacak!. Teknoloji gündemini yakından takip edenlerin de bildiği üzere Apple her yıl yeni iPhone modelleri ile karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz yıl iPhone 14, 14 Pro, 14 Plus ve 14 Pro Max modelleri satışa çıkmıştı. Bu yıl ise iPhone 15 modelleri tanıtılacak. Peki iPhone 14 modelleri selefi cihazlara nazaran nasıl artılara sahip olacak?

iOS 15, iPhone kamerasında Gece Modunu devre dışı bırakmanıza izin verecek

Malum şimdiye kadar iPhone 15 modelleri hakkında pek çok detay sızdırıldı. Dolayısıyla şimdiden iPhone 15 hakkında pek çok bilgiye sahibiz denebilir. Elbette burada önemli olan nokta bu bilgilerin ne kadarının doğru olduğu.

Apple iPhone 12 arızalı kulaklıkları bedavaya tamir edecek

iPhone 15 kamerasıyla kuralları yeniden belirleyecek

Sızdırılan son raporlara göre Apple’ın Eylül ya da Ekim ayında tanıtacağı yeni iPhone modellerinde kamera tarafında önemli iyileştirmeler olarak. Özellikle de video çekimi tarafında iPhone 15’in rakipsiz olacağı iddia ediliyor.

iphone 15

Bilindiği üzere eski iPhone modelleri de genel olarak video tarafında başarılıydı. DxOMark tarafından yapılan sıralamalarda iPhone modelleri genelde ilk 3’e giremiyor. Fakat söz konusu video çekimi olduğunda iş değişiyor.

Gerçi Apple öyle ya da böyle telefonu bir şekilde satmayı başaracaktır. Çünkü Apple’ın belli bir müşteri kitlesi bulunuyor. Bu müşteri kitlesi öyle ya da böyle yeni çıkan iPhone modellerini de alacaklardır. Bakalım iPhone 15 kamera anlamında DxOMark’ta zirveye yerleşmeyi başarabilecek mi? Bunu zaman gösterecek.

Kiğılı ilk Metaverse mağazasını açtı