iPhone 11 Pro vs iPhone X kamera karşılaştırması

iphone

#İŞBİRLİĞİ

Apple’ın çentik tasarımına sahip ilk ve son modeli karşı karşıya. Peki hangisini kamerası daha iyi? İşte iPhone 11 Pro vs iPhone X kamera karşılaştırması.

Apple 2017 yılında tanıttığı iPhone X ile çentikli tasarım çizgisine geçiş yapmıştı. Nitekim iPhone X‘i takip eden iki yeni modelde de çentik tasarımı aynı şekilde devam etti. Şimdiden sızdırılan bilgilere göre Apple 2020 yılında tanıtacağı modellerde çentikli tasarım çizgisine veda edecek. Piyasadaki pek çok rakibi gibi uçtan uca ekran tasarımına geçiş yapacak.

Bu durumda bu sene satışa sunulan iPhone 11 Pro modelleri de çentikli tasarıma sahip son iPhone modelleri olacaklar.

Bilindiği üzere ilk çentikli iPhone modeli X ile bu sene tanıtılan 11 Pro modeli arasında tasarım anlamında kayda değer bir fark bulunmuyor. Tabi ki kamera sayısının artması dışında. Peki kamera sayısının 2’den 3’e çıkması fotoğraflarımıza nasıl yansıyacak?

Apple’a göre dünyanın en iyi kamerası iPhone 11 Pro‘da. Fakat işin aslı pek de öyle değil gibi. Zira iPhone 11 Pro vs iPhone X ile aynı açıdan aynı ışıkta çekilen fotoğraflara baktığımızda öyle muazzam farklar göremiyoruz.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri iPhone 11 Pro ve iPhone X kamera karşılaştırması için çekilen fotoğraflar ile başbaşa bırakalım.

iPhone X
iphone x
iPhone 11 Pro
iphone 11 pro 9