Kavisli ekrana sahip iPhone modelleri geliyor!

iphone

Apple geçtiğimiz yıl satışa sunduğu iPhone X ile tasarım anlamında önemli bir aşama kaydetti. Muhtemelen iPhone X ile eş zamanlı olarak tanıtılan iPhone 8 ve 8 Plus da klasik tasarım çizgisine sahip son iPhone modelleri oldu. Peki Apple bizlere gelecekte ne gibi sürprizler sunacak? Yani iPhone X’ten sonraki tasarım çizgisi nasıl şekillenecek? İşte bu sorunun yanıtı.

Yeni iPhone modelleri, Samsung’u taklit edebilir

Son dönemde satışa sunulan pek çok Android tabanlı telefonun tasarım anlamında iPhone X’i taklit ettiğini söylemek, pek de yanlış olmayacaktır. Keza ilk olarak iPhone X ile karşımıza çıkan çentikli ekran modeli, şu aralar oldukça popülerleşmiş durumda. Peki hep taklit edilen Apple mı olacak? Elbette hayır. Sızdırılan son söylentilere bakılırsa, önümüzdeki dönemde satışa sunulacak olan bazı iPhone modelleri de Samsung’u taklit edecek.

Zira Apple’ın şu aralar kavisli ekrana sahip yeni bir tasarım çizgisi üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Bilindiği üzere kavisli ekran teknolojisini Samsung yıllardır kullanıyor. Yani bu akıllı telefon sektörü için yeni bir detay değil. Fakat Apple yeni iPhone modelleri için farklı bir konsept düşünmüş. Samsung’un yan taraflarda kullandığı kavisli ekranı, Apple üst ve alt çerçevede kullanmayı düşünüyor. Böylece Cupertino merkezli şirket, kendince Samsung’u taklit etmemiş olacak. Sonuç olarak şimdilik beklemedeyiz. Zira Apple tasarım konusunda ince eleyip, sık dokuyan bir şirket.

OnePlus 6’da çentik kullanıcı tercihine bırakılacak