Apple iPhone 13 modellerinde fiyatı sabit tutacak

iphone 13

Apple’ın yeni nesil iPhone modelleri ile ilgili iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Son söylentilere göre Apple iPhone 13 modellerinde fiyatı sabit tutacak. İşte konu ile ilgili detaylar.

Apple’ın yeni nesil iPhone modellerini tanıtmasına artık sayılı haftalar kaldı. Bilindiği üzere Apple yeni nesil iPhone modellerini her yılın Eylül ya da Ekim ayında tanıtıyor. Bu yıl da muhtemelen yeni nesil iPhone modelleri Ekim ayında tanıtılacaktır.

Apple’ın iPhone 13 ile birlikte tasarım tarafında ufak değişikliklere gitmesi bekleniyor. Muhtemelen bu yıl çıkacak yeni nesil iPhone modelleri ile birlikte FaceID ve ön kameranın yer aldığı çentik bir tık daha küçülecektir.

iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max, 120 Hz AMOLED ekranlara sahip olacak

Apple iPhone 13 modellerinde fiyatı sabit tutacak

Peki yeni nesil iPhone modellerinde nasıl bir fiyat politikası ile karşılaşacağız? Bu önemli bir soru. Hemen cevaplayalım. Sızdırılan son raporlara göre Apple yeni nesil iPhone modellerinde zam yapmayı düşünmüyor. Yani iPhone 13 modelleri iPhone 12 modelleriyle aynı etikete sahip olacaklar.

Elbette bu durum yeni iPhone modellerinin Avrupa ve ABD fiyatları için geçerli. Dolayısıyla ülkemizde fiyatların sabit tutulması çok da beklediğimiz bir şey değil.

Örneğin iPhone 12 mini 9999TL’lik bir etikete sahipti. Muhtemelen iPhone 13 mini’nin etiketi 10.000 TL’nin bir tık üzerinde olacaktır.

Bunu o gün ki döviz kurlarına bakarak değerlendirmek çok daha doğru olacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

Instagram hesabınızı 3 adımda güvene alın işte tüm detaylar