Türk kızları Onlyfans batağına mı düşüyor?

Ünlü oyuncunun iCloud hesabı patlatıldı

Son dönemde en kolay para kazanma yollarından birisi de Onlyfans. Özellikle de dar gelirli kızların bu uygulamaya hayli ilgi duyduğu söyleniyor. Peki bu uygulama ne zaman yasaklanacak? İşte detaylar.

Türk kızları Onlyfans batağına mı düşüyor? OnlyFans hesabı açarak zengin olmayı başaran kişilerin hikayelerini duymuşsunuzdur. İşte bunlardan bir tanesi de Kaya Corbridge isimli kadının hikayesi. 2017 yılında üniversite eğitimini yarıda bırakarak bir OnlyFans hesabı açan Kaya, arada geçen 5 yılın ardından milyoner oldu. Şu anda 25 yaşında olan genç kadın, şimdiye kadar 2.1 milyon Euro kazandığını iddia ediyor. Ayrıca Kaya en çok kazandığı ay 83.000 Euro kazandığını en az kazandığı ay ise 36.000 Euro kazandığını ifade ediyor.

onlyfans

Türk kızları Onlyfans batağına mı düşüyor?

OnlyFans hesabı açarak gündem olmayı başaran isimlere bir yenisi daha eklendi. Kaya Corbridge isimli bu kadın, yıllar önce üniversite eğitimini yarıda bırakarak bambaşka bir sektöre yöneldi. OnlyFans hesabı açarak şansını deneyen kadın 5 yılın sonunda zengin olmayı başardı.

Onlyfans yıldızı

Tabii OnlyFans hesabı açarak cinsel içerikli paylaşımlar yapıyorsanız gelecek olan ilginç isteklere de hazırlıklı olmalısınız. Kaya Corbridge’e de bu konuda oldukça enteresan istekler gelmiş. Yemek fetişi olanlar üzerine fasulye dökmesini isterken dev fetişi olanlar kendisini dev gibi gösterip lego insanları ezerken fotoğraf çekilmesini istiyormuş. Bu tarz istekleri yadırgamadığını da aktaran kadın, “Artık bu istekler garip gelmiyor. Artık hiçbir şey beni şaşırtmıyor.” ifadelerini kullanıyor.

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

Hali hazırda abone sayısı 100.000 olan Kaya, aynı zamanda TikTok da kullanıyor. Ayrıca sevgilisiyle yeni bir OnlyFans hesabı açmayı planlayan Kaya burada ise daha çok seks hakkında sohbet edeceklerini ve merak edilenleri yanıtlayacaklarını söylüyor. Kazandığı para ile hayallerini gerçekleştirme imkanı bulan genç yıldızın hedefi ilerleyen zamanlarda bu kazancını daha da arttırmak.

Dolar 14 TL’yi geçti! Peki otomobil fiyatları artacak mı?