iOS 12 alacak iPhone modelleri

ios 12 alacak iphone modelleri

#İŞBİRLİĞİ

Geçtiğimiz gün gerçekleşen WWDC etkinliği ile birlikte iOS 12 alacak iPhone modelleri de netlik kazandı. Apple bu sene yayınlayacağı güncelleme konusunda oldukça cömert davranacak.

Günümüzde akıllı telefon alırken en çok dikkat edilen detaylardan birisi de yeni bir güncelleme alıp almayacağı. Bu durum özellikle Android kullanıcıları için önemli bir sorunsal haline gelmiş durumda. Keza iOS kullanıcılarının bu yönden pek bir sıkıntısı yok. Çünkü Apple güncellemeler konusunda Android tabanlı telefonlara oranla çok daha istikrarlı bir firma.

Zaten hali hazırda iPhone’un akıllı telefon pazarında zirvede bulunmasının temel nedenlerinden birisi de iOS. Zira şimdiki iPhone modelleri iOS yerine Android kullansalardı, muhtemelen Apple piyasadaki Çinli üreticilerle rekabet etmekte hayli zorlanabilirdi.

Peki Apple, iOS güncellemeleri konusunda ne derece cömert? Bunu geçtiğimiz yıllarda yayınlanan iOS güncellemelerine bakarak görmek de mümkün. Keza pek çok üretici, son 2 senede satışa sunduğu üst segment modelleri güncelleme listesine dahil ederken, Apple’da bu süre 4 hatta 5 yıla kadar çıkabiliyor. Peki bu sene yayınlanacak olan iOS 12’yi hangi iPhone modelleri alacak?

İşte iOS 12 alacak iPhone modelleri!

Bu yazımızda iOS 12 alacak iPhone modelleri ile ilgili detayları sizlerle paylaşacağız. Telefonların çıkış yılından tutun da şu anda ülkemizdeki güncel fiyatlarına varana kadar pek çok detayı, haberimizin ilerleyen sayfalarında bulabilirsiniz.

iOS 12 Beta çıktı! İndir!

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri iOS 12 alacak iPhone modelleri ile başbaşa bırakalım.

iPhone X

iphone

Çıkış Tarihi: Kasım 2017
Güncel Ortalama Fiyatı: 5800TL