iPhone 14 tanıtım tarihi kesinleşti

iPhone 14 'tam bir yeniden tasarım' ile gelecek

Resmileşti: Apple, bir sonraki donanım etkinliği için davetiyeleri gönderdi. Beklendiği gibi, şirket geçen yıl üzerinde çalıştıklarını 7 Eylül’de Apple Park’tan 13:00 ET’de başlayan canlı yayınla paylaşacak. Davetiyede “Far out” yazıyor.

iPhone 14 tanıtım tarihi kesinleşti. Şirketin etkinlikte dört yeni iPhone modelini duyurması bekleniyor. Bugünkü duyuruya kadar çoğu rapor, 2022 iPhone serisinin 6.1 inç iPhone 14, 6.7 inç iPhone 14 Max, 6.1 inç iPhone 14 Pro ve 6.7 inç iPhone 14 Pro Max‘ten oluşacağını öne sürdü. Apple’ın iPhone 12 mini ve iPhone 13 mini satışlarının düşük olması nedeniyle bu yıl yeni bir “mini” model sunmayacağı bildiriliyor.

iPhone 14 hayal kırıklığı

Standart iPhone 14 modellerindeki geliştirmelerin daha fazla RAM, daha uzun ömürlü piller ve otomatik odaklamalı daha iyi bir selfie kamerası eklenmesini içerdiği bildiriliyor. Bu arada, Pro modellerinin, Apple’ın imzası niteliğindeki ekran çentiğini Samsung tarzı bir delgeç ön kamera kesimiyle değiştiren yeni bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Ek olarak, Pro varyantlarının yeni bir 48 megapiksel ana kamera ve daha ince ekran çerçevelerine sahip olacağı bildiriliyor. Ayrıca, Apple’ın yeni nesil A16 çipiyle birlikte gönderilen tek model olmaları bekleniyor.

iphone 14

iPhone 14 tanıtım tarihi kesinleşti

Yeni iPhone modellerinin yanı sıra Apple’ın giyilebilir ürün serisinin tamamını yenilemesi de muhtemel. Bloomberg’den Mark Gurman’ın raporlarına göre Apple Watch Series 8, kardeşlerinden daha büyük bir ekrana ve daha dayanıklı bir titanyum kasaya sahip olacak yeni bir “Pro” modeli içerecek.

Apple 2022'de iPhone sevkiyatlarını %30 artıracak

Ayrıca, giyilebilir cihazın tek bir şarj cihazında birden fazla gün çalışmasına izin verebilecek daha büyük bir pile sahip olması bekleniyor. Tüm Series 8 serisinin ayrıca, ateşiniz çıktığında sizi bilgilendirebilecek yeni bir vücut ısısı sensörü içermesi bekleniyor. Son olarak, yeni bir AirPods Pro seti, mevcutların neredeyse üç yaşında olduğu göz önüne alındığında muhtemelen güvenli bir bahis olacaktır.

Apple’ın 7 Eylül’de Mac bilgisayarları duyurması beklenmiyor. Son zamanlarda olduğu gibi, şirketin bu yıl içinde ikinci bir etkinlik düzenlemesi muhtemel.

Dune Awakening oyunu yayınlanan fragmanla duyuruldu