iPhone 14, 13 Eylül’de çıkabilir

iPhone 14 Max

Gelen son sızıntılara göre iPhone 14, 13 Eylül’de piyasaya sürülecek. Bu yıl dört farklı iPhone modeli çıkacak.

Apple her yıl olduğu gibi bu yıl da sonbahar aylarında yeni iPhone modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 14 ve türevleri olacak bu yeni modeller bir süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul ediyor. Hatta şimdiden yeni iPhone’un teknik özellikleri ve tasarımı hakkında pek çok detay ortaya çıkmış durumda. Bu noktada hala belirsizliğini koruyan konu ise yeni iPhone’un tam olarak ne zaman satışa çıkacağı. Ancak gelen son bilgilerle birlikte bu belirsizlik de ortadan kalkmış olabilir.

LeaksApplePro tarafından sızdırılan bilgilere göre Apple, yeni iPhone modellerini 13 Eylül’de resmi olarak tanıtacak. Bildiğiniz gibi Apple, yeni telefonlarını tanıttıktan hemen sonra satışa, ya da en azından önsiparişe açıyor. Yani anlaşılan o ki yeni iPhone 13 Eylül’de raflardaki yerini alacak. Tabii LeaksApplePro’nun bu iddiası doğru çıkarsa.

Apple 2022'de iPhone sevkiyatlarını %30 artıracak

Bugüne kadar paylaşılan bilgiler, Apple’ın bu yıl dört farklı iPhone modeli çıkaracağını gösteriyor. Standart iPhone 14’ün yanı sıra 14 Pro, 14 Max ve 14 Pro Max de satışa sunulacak. Apple iPhone mini serisini ise devam ettirmeyi düşünmüyor. Görünüşe göre iPhone mini’lerin yerini iPhone Max’ler alacak.

Standart modelin ekran boyutu 6.1 inç, Max modelinin ekran boyutu ise 6.7 inç olacak. Bu telefonların Pro modelleri de aynı boyutta olacak.

Netflix 150 çalışanını daha işten çıkardı