Facebook’taki ilginç hata düzeltildi

Facebook sahte ve ücretli incelemeleri kısıtlıyor

Facebook, bugün erkenden giriş yaptıklarında en az birkaç bin kullanıcı için farklı görünüyordu.

Facebook’taki ilginç hata düzeltildi. Arkadaşlarından ve içinde bulundukları gruplardan gelen gönderileri görmek yerine, yayınlarının ünlülerin sayfalarında rastgele kişilerin gönderileriyle dolu olduğunu gördüler. İngiltere haber kuruluşu Sky News’in bildirdiği gibi, kullanıcılar ikilemlerini Twitter gibi diğer sosyal ağlarda yayınladılar ve Haber Kaynaklarının durumunu ekran görüntüleri ile gösterdiler.

Facebook ve Instagram hakkında şaşırtan iddia!

Görünüşe göre, belirli bir ünlü sayfasını takip eden herkes – örneğin The Rock’s – diğer insanların  bu sayfanın zaman tünelinde yayınladığı her bildirimi alıyordu. Kullanıcılar birden fazla ünlüyü takip etme eğiliminde olduklarından, yayınları web sitesinde yabancılardan gelen gönderilerle tıkandı. Bildirildiğine göre, bazıları bu fırsatı işlerini tanıtmak veya iş aramak için bile kullandı.

Facebook, Gruplarda Discord benzeri ses kanallarını test ediyor

Facebook’taki ilginç hata düzeltildi

Kullanıcıların yüzde kaçının etkilendiğine dair resmi bir istatistik bulunmamakla birlikte, son birkaç saat içinde 2.600’den fazla kişi sorunu DownDetector’a bildirdi. Raporların %80’inden fazlası sosyal ağın masaüstü sürümünü kullanan kişilerden geldi ve geri kalanı da uygulamayla ilgili sorunları bildirdi.

Facebook sahte ve ücretli incelemeleri kısıtlıyor

Sky News ayrıca kesintilerin yalnızca İngiltere’de değil, ABD, İspanya, Kanada, Meksika, İtalya, Fransa, Polonya ve Avustralya’da da rapor edildiğini söylüyor. Facebook haber kuruluşuna sorunun farkında olduğunu söyledi, ancak neyin yanlış gittiğine dair ayrıntı vermedi. Metro UK’ye verilen daha yeni bir açıklamada, bir Meta sözcüsü sorunun bugün erken saatlerde bir “yapılandırma değişikliğinden” kaynaklandığını söyledi. Şunları eklediler: “Etkilenen herkes için sorunu olabildiğince çabuk çözdük ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.”

Xiaomi, Avrupa’nın En Popüler 2. akıllı telefon markası oldu