iPhone 6s’in tanıtım tarihi kesinleşti!

iphone 6s lansman tarihi

Bugün Apple’ın dağıtmaya başladığı davetiyeler ile iPhone 6s modelinin ne zaman duyurulacağı kesinleşmiş oldu. Aylardır süren söylentilerin bir kısmı haklı çıktı ancak büyük bir çoğunluğu yanıldı. Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin ne zaman tanıtılacağını haberimizden öğrenebilirsiniz.

iphone-6s-lansman-tarihi

Uzun süredir gündemde yerini alan iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve iPhone 6c söylentileri artık bir kenara çekilebilir. Çünkü Apple, basın kuruluşlarına davetiye göndermeye başladı. Davetiyeye göre 9 Eylül Çarşamba akşamı Apple büyük bir etkinlik düzenleyecek. Hatta bu etkinlik Apple’ın şimdiye kadar düzenlediği en büyük etkinlik olacak. Her zamanki gibi California San Francisco’da düzenlenek olan etkinlik için basın kuruluşları Bill Graham Civic Konferans Salonu’na davet edildi. Apple daha önce hiç burada etkinlik yapmamıştı.

7000 kişilik konferans salonunda gerçekleştirilecek olan etkinlikte iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin duyurulacağına eminiz. Gelişmiş bir işlemci, daha yüksek çözünürlüklü kamera, daha büyük bir algılayıcı, Force Touch özellikli ekran, daha fazla RAM ve iOS 9 gibi yeni özellikler ile Apple’ın yeni amiral gemileriyle 9 Eylül tarihinde tanışacağız. Etkinliğin ardından 11 Eylül tarihinde yeni iPhone modeli ön siparişe çıkacak. Daha sonra ise iki dalga halinde 18 Eylül ve 25 Eylül tarihlerinde iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modelleri satışa çıkacak.

5 yıl öncesinin en popüler 5 akıllı telefonu!