iPhone 13 için yeni yeşil renk seçeneklerini tanıttı

iPhone 13

Apple bugün iPhone 13 Pro ve iPhone 13 için köknar yeşili ve yeşil olmak üzere yepyeni iki göz alıcı renk seçeneğini tanıttı.

Kullanıcılar iPhone 13 Pro ve iPhone 13’ün tasarımını çok beğeniyor. iPhone 13 ürün serisindeki harika renk seçeneklerine katılan yeni göz alıcı köknar yeşili ve yeşil renk seçeneklerini tanıtmanın heyecanını yaşıyoruz.” diyen Apple’ın Global Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bob Borchers sözlerine şöyle devam etti: “Bu yeni renkler, müşterilerin iPhone’larını seçerken daha da fazla seçeneğe sahip olmalarına imkan tanıyor.

iPhone 13

Sofistike ve Dayanıklı Tasarım

Tüm yüzeye uygulanmış nanometre ölçeğinde metalik seramikten oluşan çok sayıda katman kullanılarak yaratılan yeni köknar yeşili iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max, cerrahi sınıf paslanmaz çelik şerit ve dokulu mat cam arka yüzeyle tamamlanıyor.

İki modelde de bir iPhone’da bugüne kadar kullanılan en gelişmiş ekran olan, ProMotion teknolojisine sahip Super Retina XDR yer alıyor. Bu modeller, 6.1 inç ve 6.7 inç ekran boyutuyla sunuluyor. Yeşil iPhone 13 ve iPhone 13 mini, uyumlu renkte şık bir alüminyum çerçeveye, hassas bir şekilde işlenmiş cam arka yüzeye ve çarpıcı Super Retina XDR ekrana sahip.

iPhone 13

Bu modeller ise 6.1 inç ve 5.4 inç ekran boyutuyla sunuluyor.1 Ürün serisindeki tüm modeller aynı zamanda yalnızca iPhone’da bulunan ve tüm akıllı telefon camlarından daha sağlam bir materyal olan Ceramic Shield ön yüzeyle korunuyor. Ayrıca hepsi suya ve toza dayanıklılık için sektör lideri IP68 derecesine sahip.

En Gelişmiş Kamera Sistemleri

iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max’te Apple ProRAW özelliği de bulunuyor.

Bir akıllı telefondaki en yüksek video kalitesini sunan iPhone 13 Pro ve iPhone 13 ile Sinematik mod, videolara bokeh efekti katarak kullanıcıların çekim sırasında ve sonrasında odağı ayarlamalarına imkan veriyor. iPhone ayrıca, çekim, düzenleme ve paylaşma dahil tam bir Dolby Vision HDR iş akışı sunan, dünyadaki ilk akıllı telefon. Üstelik iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max ile kullanıcılar, ProRes özelliğinden de yararlanabiliyorlar.

iPhone 13

iOS 15 ile Birlikte

Köknar yeşili iPhone 13 Pro ve yeşil iPhone 13, maske takarken Face ID’yi kullanma özelliği, yeni bir Siri ses seçeneği, Görsel Arama için genişletilmiş dil desteği, yeni emoji’ler ve daha birçok özellik sunan iOS 15.4 ile geliyor.