Apple’dan Yeni Aksesuar Rengi

grid hero band loop 1204

Apple aksesuarlarında yeni bir rengi daha kullanmaya başladı. Amerikan teknoloji devi yeni renk seçeneğine sahip aksesuarlarını satışa çıkardı. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Apple Yeni Aksesuar Rengini Tanıttı

Kısa süre önce iPhone X ve iPhone 8 ailesini satışa sunan Apple, bu ürünleriyle dünya genelinde büyük bir sükse yaptı. Yeni iPhone’larla birlikte tanıtılan ürünler arasında yer alan firmanın Series 3 saatleri de hem ülkemizde hem de dünya genelinde satış sunuldu.

Firma cihazlarında temel birkaç renk kullanırken aksesuar konusunda bu durum değişiyor.  Klavye, kablo ve adaptörlerinin – iMac Pro ile birlikte satılanlar hariç- tamamında beyaz renk kullanan firma, farklı renkte aksesuar çıkarmayacağını defalarca söylemişti. Firmanın sunduğu resmi kılıf ve saat kayışlarında ise durum tabi ki farklı. Hem silikon kılıflarda hem de saat kayışlarında onlarca farklı renk seçeneği sunuluyor.

Sunulan renk seçeneklerine kısa süre önce bir yenisi daha eklendi. Watch akıllı saat için eklenen silikon ve kumaş yeni kayış seçeneklerinin yanında iPhone X için de yeni silikon kılıf seçenekleri satışa sunulmuş durumda.

Apple watch

Apple Türkiye‘nin resmi internet sitesi üzerinden de satışa sunulan yeni kayış seçenekleri arasında Neon Sarı Spor Loop kayışı için sarı, pembe, turuncu, elektrik pembesi, kum pembesi, siyah ve deniz kabuğu renk seçenekleri sunulmuş. Turuncu Spor Kordon için tarçınlı turuncu, koyu deniz Mavisi, gri, gül kırmızısı, mor ötesi ve koyu zeytin yeşili; Nike Spor Kordon için saf platin/siyah; Naylon Örme Kordon için gece mavisi, beyaz, ahududu, siyah, gece mavisi;Klasik Tokalı Kayış için kozmos mavisi, fuşya, patlıcan moru, yakut kırmızısı (product red) ve  Kömür girisi loop seçenekleri bulunuyor.

Venezuela, ekonomik krizi hafifletmek için sanal para birimi çıkardı