iPhone 15’in renk seçenekleri ortaya çıktı

iphone 15

Yeni bir söylentiye göre iPhone 15 ve Plus modeli tahmin edilenden daha fazla renk seçeneğiyle satışa çıkabilir.

iPhone 15‘in tanıtımına fazla zaman kalmadı. Yeni iPhone ailesini Eylül ayında göreceğiz. Fakat etkinlik tarihi yaklaştıkça yeni renk seçenekleri hakkındaki söylentiler de sıklaşmaya başladı. Geçtiğimiz yıllarda da böyle olmuştu. Artık bu tarz dedikodular klasik halini aldı dersek yanlış olmaz. ShrimpApplePro olarak da bilinen VnchocoTaco nickli Twitter kullanıcısı, iPhone 15 ve Plus modellerinin satışa çıkacağı renkleri listeledi.

ShrimpApplePro, bir Weibo gönderisinin ekran görüntüsünü paylaştı. Bilmeyenler için açıklayalım Weibo Çin’in sosyal medyasıdır. Çince olan asıl gönderide “Yeşil, sarı ve pembe” modeller olduğundan bahsediliyor. Eğer bu doğruysa iPhone 15 ve Plus için renk seçenekleri gece yarısı, yıldız ışığı, yeşil, sarı, pembe ve kırmızı olacak.

iphone 15

ShrimpApplePro’nun sağlam sızıntı geçmişi var. Weibo’dan paylaştığı renk bilgileri doğru da olabilir, yanlış da olabilir. Daha önceden bahsettiğimiz gibi renklerle ilgili bu tarz söylentiler geçen yıllarda da gerçekleşti. Bazıları gerçek çıkmadı. Ayrıca Apple’ın iPhone serisine yıl ortasında yeni renk eklemek gibi alışkanlığı var. Bu nedenle 2024 baharında farklı renkler görebiliriz.

Diğer yandan Twitter kullanıcısı Unknownz21 de, iPhone 15 modellerinin koyu mavi renkle satışa sunulacağını belirtti. Pro ve Pro Max’in titanyumdan üretilecek. Pro modelleri Apple’ın geçmişte kullandığı paslanmaz çelikten farklı olarak fırçalanmış bir yüzeye sahip olacak. Mavi renk de fırçalanmış yüzeyi ve titanyum malzemeyi tamamlamak, vurgulamak için koyu renkte olacak. Biraz griye benzeyecek.

Yeni nesil iPad Air geliştirme aşamasında