Xiaomi 12 Ultra bakın nasıl görünecek: Heyecan dorukta

Xiaomi 12 Ultra

Xiaomi 12 Ultra cihazı ile ilgili tasarım detayları ortaya çıktı. Henüz tanıtılmayan model büyük bir merak uyandırıyor.

Dünyanın en fazla beklenen akıllı telefon cihazları içerisinde yer alan Xiaomi 12 Ultra yavaş yavaş kullanıcılarla buluşuyor. Pil, kamera ve işlemci gibi bazı detayları sızdırılan akıllı telefon modelinin şimdilerde tasarımı ortaya çıktı. Önümüzdeki günlerde küresel pazarlara gelmesi beklenen bu cihaz uzun bir süredir iddialarla ve raporlarla gündemde yer alıyor.

Yeni akıllı telefon modelinin kısa bir süre içerisinde tanıtılması bekleniyor. Özellikle kamera yetenekleriyle ön plana çıkması büyük bir ihtimal. Cihaz; 50 Megapiksel Samsung GN5 ana kamera, 48 Megapiksel 2x, 48 Megapiksel 5x ve 48 Megapiksel 10x zoom gibi son derece önemli kamera yetenekleri ile tanıtılacak.

Xiaomi 12 Ultra çok konuşulacak

Yeni Xiaomi akıllı telefon modeli kavisli bir panel kullanacak. Ayrıca parmak izi okuyucu sayesinde güvenlik yöntemi üst seviyelere çıkarılıyor. Ekranın altına konumlandırılacak olan bu parmak izi okuyucu koruma sağlayacak. Cihazın tasarımına baktığımızda yuvarlak bir arka kamera tasarımı olduğunu görüyoruz.

Xiaomi 12 Ultra

RAM bakımından 16GB tercih edilecek. Ayrıca 512 GB depolama alanı bulunacak. 5000 mAh batarya ile birlikte 120 W hızlı şarj özelliği kullanıcılara sunulacak. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinin kullanılacak olması çok büyük bir öneme sahip. Bu işlemci sayesinde tarihin en yüksek performanslı cihazları ortaya çıkabilir.

Xiaomi 12 modelleri küresel pazara çıkıyor!

Xiaomi 12 Ultra tasarımı ile çok konuşulacak. Fakat arka kamera bazıları için biraz fazla büyük gelebilir. Özellikle kamera bölümü için geniş bir alan ayrıldı. Bu alan kimi kullanıcılar tarafından pek beğenilmeyecek gibi görünüyor. Ancak genel olarak hoş bir tasarımının olduğunu söyleyebiliriz.