iPhone 16 Plus için 7 renk seçeneği olacak

iphone 16 Plus 1

Apple’ın yeni iphone 16 modellerini çıkartmasına 5 ay gibi bir süre kalmasına rağmen önemli bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak seride yer alacak iPhone 16 Plus için önemli bilgiler ortaya çıktı.

Apple’ın Eylül ayında tanıtmaya hazırlandığı iPhone 16 serisi piyasaya sürülmesi ile beraber yine en popüler telefon olacak. Bu durum aslında cihazın özelliklerinden bağımsız olacak, öyle ki yeni seri telefonları ufak birkaç özellik yükseltmesi dahi olsa yine şüphesiz en çok satan serilerden olacak. Bunun sebebi ise şirketin geçmişten bu yana serilerinde sunduğu üst düzey teknolojiyi kaliteyle buluşturarak stabil bir kullanım tecrübesi sunması diyebiliriz. Son gelen bilgilere göre de şirket yeni serisinde de bu kaliteyi sunmaya devam edecek.

Seride bulunan iPhone 16 Plus bir önceki seriye göre iki farklı daha renk seçeneği sunacak. Mavi, pembe, sarı, yeşil, siyah, beyaz ve mor olmak üzere 7 renk seçeneği sunması bekleniyor. Bu yeni renk seçeneklerinin iPhone 16 Plus modeline özel mi yoksa standart iPhone 16’da da mı sunulacağı konusunda herhangi bir bilgi yok. iPhone 16 Pro’da da bazı renk güncellemeleri olması bekleniyor. Uzay Siyahı, Beyaz, Gri ve Rose seçenekleri olacak.

iPhone 16 Plus

Bazı telefon kullanıcıları renk seçeneklerini önemsemeyebilir ve bunun yerine telefonlarını bir kılıfla kapatmayı tercih etse de renk şeması yine de telefonun genel görünümünü ve hissini etkileyebilir. Sonuçta bazı telefonlarda kılıflar tasarımın tamamını tam olarak gizlemiyor. iPhone 16 serisi için daha geniş bir renk seçeneği  kullanıcıların kendi tarzlarını tamamlayan bir telefon seçme konusunda alternatifleri olmuş olacak.

Huawei Band 9 bugün piyasaya sürülecek