iPhone 12 tasarımı büyük hayranlık uyandırdı

iPhone 12 tasarımı

Uzun bir süredir kullanıcıların ilgi odağı olan iPhone 12 tasarımı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte hayranlık uyandıran iPhone tasarımı.

Geçen sonbaharda iPhone 11 ile büyük dikkat çekmeyi başaran Apple, 2020 yılında  yeni cihazların tanıtımını özellikle iPhone 12 tasarımı ile yapacak. Bildiğiniz üzere Apple iPhone X ile büyük bir devrim yaratmıştı. Şimdi ise şirket neredeyse hiçbir yeni tasarım yapamıyor. Bunun yerine daha çok mevcut tasarımlar yenilenmeye çalışılıyor. Ancak kısa süre önce bir hayran tarafından yeni tasarım ortaya çıkarıldı.

iPhone 12 eski detaylar barındırıyor

Yıllar önce  iPhone 4 ile başlayan ve iPhone 5S ile biten köşeli tasarım geri gelebilir. Henüz Apple tarafından  doğrulanmasa bile bu ihtimal son derece yüksek. Şirketin iPhone 12 tasarlarken beklentileri çok fazla dikkate aldığı biliniyor Bu nedenle eğer kullanıcılar köşeli tasarım isterse Apple bunu yapacak.

Şirket tarafından geliştirilecek iPhone 12 serisi ile ilgili çentik tasarımı da büyük önem taşıyor. Paylaşılan videoda kamera ve sensörler için üst tarafa ince bir çerçeve yerleştirildiği hemen fark ediliyor. Bu çerçeve aynı zamanda hologram modülüne de sahip. Diğer birçok şirketin yaptığı gibi Apple da  6 kameraya yer verebilir. Ayrıca ToF sensörü de beklentiler arasında yer alıyor.

Son günlerde iPhone 12 ile ilgili çok fazla tasarım haberi geliyor. Bu nedenle bilgi kirliliği yaratmadan tasarım paylaşımları yapmak oldukça önemli. Sizler için paylaştığımız bu videoyu izledikten sonra yorumlarınızı bizlere aktarmayı unutmayın.