Google Pixel 4a inceleme videosuna konuk oldu!

Google Pixel 4a

Google Pixel 4a için her gün yeni bir sızıntı ortaya çıkıyor. Ancak şimdiki telefonun bütün özelliklerini ortaya koyan bir inceleme videosu.

Google’ın ABD’de Apple ile rekabet etmek istediği bir gerçek. Bu nedenle firma Apple’ın piyasaya süreceği telefonların benzerlerini üretip onlarla rekabet ediyor. Google Pixel 4a’da Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı iPhone 9’un rakibi. Google’ın en başarısız olduğu konu şüphesiz telefonların tanıtımdan önce bir çok özelliğinin sızdırılmasını önleyememesi. Google Pixel 4a’da da benzeri bir durum mevcut. Daha dün Küba’dan bir kaç fotoğrafı sızdırılan telefon için bugün Youtube üzerinden bir inceleme videosu yayınlandı. Enterasan olan telefonun incelemesi Küba’da değil İspaya’da bulunan bir kullanıcı tarafından yapıldı.

Aşağıda izleyebileceğiniz video her ne kadar tamamen İspanyolca olsa da Youtube’un ingilizce alt yazılı çevirisi telefonun özelliklerini anlamamıza yardımcı oluyor. Ayrıca en önemli özellikler oldukça kullanılan ve diğer orta seviye telefonlarda yer alan özellikler. Örneğin Google Pixel 4a Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 765 yonga setinden alıyor ve ön panelde  5.81 inçlik 1080×2340 çözünürlüklü bir ekran mevcut.

İnceleme sahibi telefonu son derece doğru bilgiler verdiği tespit edilen AIDA64‘e sokuyor. Program telefonun bütün özelliklerini gözler önüne seriyor. Telefonda 4K video kaydı yapabilen 12MP çözünürlüğünde bir adet kamera yer alıyor. Ön kısımda yer alan kamera ise 8MP büyüklüğünde. Videoda da görüldüğü gibi telefonun üst kısmında 3.5 mm kulaklık girişi alt kısımda ise USB Type-C şarj girişi yer alacak. Telefonda 3080mAh’lık bir batarya mevcut.

Kırmızı Galaxy S20 resmen duyuruldu!

Hatırlarsanız Google Pixel 3a 4GB Ram ve 64GB depolama alanı ile geliyordu ve farklı bir seçenek yoktu. Google Pixel 4a ise 6GB Ram ve 64GB depolama alanı ile geliyor. Telefon iki sim kart desteğine sahip. Bir tanesi esim. Sunfish, Redfin ve Bramble olmak üzere 3 farklı koda sahip 3 versiyon bulunacak. Sunfish 4G teknolojisine sahipken diğer iki model Snapdragon 765 sayesinde 5G teknolojisini destekleyecek. Telefonun AIDA64’te ortaya çıkan özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.

İşte teknik özellikler!

Google Pixel 4a 3 Google Pixel 4a 2 Google Pixel 4a 1