iPhone 11 tasarımı X serisi ile aynı olacak

Ekran Resmi 2019 01 31 13.54.17

Apple’ın bu senenin son çeyreğinde tanıtacağı yeni iPhone modellerine ilişkin ilk bilgiler gelmeye başladı. Görünen o ki iPhone 11 modelleri de aynı tasarım çizgisinde olacak.

Apple yeni nesil iPhone modellerini bu yılın son çeyreğinde tanıtacak. Bilindiği üzere Cupertino merkezli şirket geçtiğimiz senenin sonlarına doğru tanıttığı X serisi modellerinde önemli bir değişikliğe gitmemişti. Peki yeni nesil iPhone modellerinde ne gibi bir değişim olacak?

iPhone 11 nasıl görünecek? İşte yanıtı

Şimdilik Apple tarafından yapılmış olan resmi bir açıklama yok. Fakat sızdırılan son bilgilere göre iPhone XI modelleri X serisi ile aynı çizgide olacak. Yeni nesil iPhone modellerinde değişen tek şey teknik donanım ve kamera bazlı yenilikler olacak.

Apple’ın iPhone 11’de kamera sayısını 2’den 3’e çıkaracağı söyleniyor. Ayrıca FaceID’yi de yenileyerek daha hızlı ve daha duyarlı bir formata sokacağı iddia ediliyor.

Şimdilik 3 ana kameranın Max modelinde mi yoksa iki iPhone 11 modelinde mi olacağı netleşmiş değil. Fakat 3 ana kamera kullanımı öyle büyük bir yenilik sayılmaz. Zira hali hazırda 4 hatta 5 ana kameraya sahip modeller bulmak mümkün.

Sonuç olarak Apple iPhone X ile başlattığı tasarım çizgisini 2019’da da koruyacak diyebiliriz. Rakipleri delikli ekranlar, çift yüzlü ekranlar ya da katlanabilir ekranlar üzerine çalışırken, Apple’ın hala aynı tasarımda diretiyor olması biraz ilginç. Yine de bekleyip göreceğiz.

iPhone 11 için gelecek olan yenilikler için tıklayın