Spotify yeni arayüz özellikleri büyük değişikliğe uğradı

Spotify şarkı önerileri

Dünyanın en çok tercih edilen online müzik dinleme servislerinden olan Spotify yeni arayüz özellikleri ile gündemde. İşte online müzik hayranlarını yakından ilgilendiren haberimizin detayları.

Uzun bir süredir beklenen Spotify yeni arayüz özellikleri nihayet Spotify kullanıcıları için geldi. Öncelikli olarak arayüzün Podcast bölümünden bahsetmek gerekiyor. Bu müzik platformu, iOS ve Android kullanıcıları için ana sayfa düzeni kurdu. Bu düzenlemede en iyi Podcast’leriniz gibi birçok seçenek yer alıyor. Böylece kullanıcılar için çok daha kişisel bir anasayfa oluşturulması amaçlanıyor. Sistem şimdilik sadece ana sayfa sekmesi içerisinde kullanılacak.

Spotify yeni oynatma listeleri önerecek

Spotify tarafından yapılan yeni güncelleme ile birlikte, anasayfa sekmesinin en üst bölümünde bazı oynatma listeleri yer alacak. Bu oynatma listeleri günün saatine bağlı olarak değişiklik gösterecek.  Ayrıca “sizin için yapıldı” isimli listelerin, en fazla kullanılanlar içerisinde yer alacağı düşünülüyor.

Spotify yeni arayüz özellikleri aciklandi

Şirketin gerçekleştirmiş olduğu devrimsel değişiklik birçok yarar sağlayacak. Android ve iOS işletim sistemini kullanan herkes Tüm bu yeniliklerden yararlanma imkânına sahip olacak. En az 30 günlük dinleme geçmişi bulunan herkes bu kullanıcı arayüzüne ulaşabilecek.

Çevrimiçi müzik dinleme uygulamaları arasında çok büyük bir rekabet bulunuyor. Bu nedenle bütün platformların sıkı bir şekilde yenilik yapması gerekiyor. Spotify bunun farkında ve düzenli olarak güncellemeler gerçekleştiriyor. Sizce şirketin yapmış olduğu tüm düzenlemeler yeterli mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.