iPhone 11’in hangi özelliği kullanıcıları isyan ettirdi?

iPhone 11 boyut

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan ve Apple’ın şu an için üretilen en iyi akıllı telefonu olan iPhone 11’in bir özelliği kullanıcıları adeta isyan ettirdi. Şirketin tasarım yönünden böyle bir özelliği takip etmesi kullanıcı sayısını azaltabilir. İşte haberimizin detayları.

Hatırlayacağınız üzere Apple şirketi çıkardığı iPhone akıllı telefonlarında genellikle büyük bir tasarım tercih ediyor. Ayrıca göründüğü kadarıyla şirketin kamera tasarımı da artık yeni bir boyut kazanmaya başladı. Genel olarak değerlendirildiğinde, Apple tasarım konusunda önemli değişiklikler yapmaya başladı. Elbette bu değişikliklerin kullanıcılara yansıması olacaktır.

iPhone 11’in büyüklüğü şikayet konusu oldu

iPhone 11’in, iPhone XR ile aynı büyüklükte olması kullanıcıların isyan etmesine neden oldu. Sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilerde şirketin eski akıllı telefonlarındaki  küçüklüğün özlendiği ifade edildi.

iPhone 11 ozellik

Bazıları iPhone 11 akıllı telefonların büyüklüğünden o kadar çok şikayetçi oldu ki iPhone SE II modelinin çıkması için Apple şirketine baskı yapmaya başladılar. Donanım özellikleri bakımından üst segment olarak ifade edilen iPhone 11, tasarım yönünden orta segment ile yarışabilecek düzeyde kaldı. Diğer akıllı telefon üreticilerinin büyük ekrana geçmeye başlaması muhtemelen Apple’ı etkiledi.

Dünyanın en pahalı akıllı telefonlarına sahip olan Apple, kullanıcıların yoğun eleştirisine maruz kalıyor. Birçok kişi şirketin hem tasarım hem de donanım yönünden çok daha üst düzey olması gerektiğini ifade ediyor. Tanıtımı yapılan iPhone 11 modellerinin tasarımı ile ilgili siz neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

iPhone 11 tersine şarj özelliğine sahip olabilir