iPhone 14 Pro görüntüleri büyük şaşkınlık yarattı: Kamera detayı dikkat çekti

iPhone 14 'tam bir yeniden tasarım' ile gelecek

iPhone 14 Pro görüntüleri birçok kişiyi şaşırttı. Özellikle son dönemlerde en fazla beklenen akıllı telefonlardan bir tanesiydi. İşte konu ile alakalı merak edilen tüm detaylar.

Dünyanın en büyük akıllı telefon devi olarak bilinen Apple yeni cihazı iPhone 14 Pro görüntüleri ile gündeme geldi. Şirketin tüm akıllı telefon modellerinde benzer tasarımlar kullanılması tepki çekmeye başlamıştı. Kullanıcılar genellikle farklı tasarımlar talep ediyor. Sürekli aynı tasarımların kullanılması bıktırıyor.

Ortaya çıkan son detaylara göre iPhone 14 serisi bir miktar daha farklı tasarıma sahip olacak. Gelecek yıl tanıtılması planlanan bu cihaz 4nm teknolojisi ile üretilecek. Ayrıca güç tüketimi bakımından iddialı olacağı söyleniyor. Bildiğiniz üzere iPhone cihazlarda batarya konusu büyük tartışma yaratıyor.

iPhone 14 Pro görüntüleri sürpriz oldu

iPhone 14 cihazlarında çentik yerine kamera deliği kullanılacağı ifade ediliyor. Ayrıca arka kameranın düz olacağı yine gelen detaylar arasında. iPhone 12 ile birlikte Apple akıllı telefonlarında çıkıntılı kamera iyice yerleşik hale gelmişti. Ancak iPhone 14 modelinde bu durum tam tersine dönebilir.

ABD’li teknoloji devi yeni iPhone modellerinin tamamında 120Hz ProMotion tercih edecek iddiaları son derece güçlü. Böylece tüm iPhone 14 cihazları için bu teknoloji büyük güç kazandıracak. Apple’ın kamera donanım mühendisliğinden sorumlu başkan yardımcısı Graham Townsend tarafından yapılan açıklamalarda 3 yıl sonraki modelin hangi özelliklere sahip olduğunun bilindiğini söyledi.

iPhone 12 Pro LiDAR tarayıcı ile gelecek! iOS 14 ile ortaya çıktı!

Apple herhangi bir akıllı telefon tasarlarken bunu en az 3 yıl öncesinden gerçekleştiriyor. iPhone 14 Pro görüntüleri aslında 3 yıl önce tasarlanmıştı. Şirket içerisinden yapılacak bazı yeni sızıntılar ile birlikte iPhone 14 ailesinin tasarımı netleşecek. Peki siz yeni iPhone tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz?