iPhone 11 Pro ve Google Pixel 4 kamera karşılaştırması

iphone 11 1

#İŞBİRLİĞİ

Kamerasıyla gündeme gelen iki model karşı karşıya! Peki hangisi daha iyi fotoğraf çekiyor? İşte iPhone 11 Pro ve Google Pixel 4 kamera karşılaştırması.

Günümüzde akıllı telefon satın alırken ön planda tutulan kriterlerden birisi de kamera performansı. Hali hazırda pek çok üretici, üst segment bir model tanıttığında, etkinliğin genelini kamera performansı üzerine şekillendiriyor.

Keza kısa süre önce tanıtılan iPhone 11 Pro ve Google Pixel 4 modellerinde de durum böyleydi. Hem Apple, hem de Google yeni amiral gemisi modellerinin kamera tarafını ön plana çıkarmak için özel tanıtım videoları hazırlamıştı.

Peki bu iki modelden hangisi daha başarılı bir kamera performansına sahip? Malum, hem Apple, hem de Google bu nesilde kamera sayısını arttırdı. Apple çift ana kamera inadından vazgeçerek 3’lü ana kamera modülüne geçiş yaptı.

Google ise bugüne kadar savunduğu tek ana kamera fikrini kenara bırakıp, çift ana kameraya sahip ilk modelini satışa sundu.

Pixel 4 90Hz ekran olayı yalan mı oldu?

Biz de bu iki telefonla aynı açı ve aynı ışıkta çekilen fotoğraflarla karşınızdayız. Dilerseniz iPhone 11 Pro ve Pixel 4 ile çekilmiş fotoğraflara aşağıdan göz atabilir ve hangi telefonun daha başarılı olduğuna karar verebilirsiniz. (Diğer fotoğraflar için sayfayı değiştiriniz.)

Pixel 4 ve iPhone 11 Pro karşı karşıya!

iphone 11 pro ve google pixel 4