Galaxy Note 10 Plus ve Pixel 4 kamera karşılaştırması

pixel 4 vs note 10

#İŞBİRLİĞİ

DxOMark’ın zirvesinde yer alan isimlerden biri olan Galaxy Note 10 Plus, Google Pixel 4 karşısında. Peki hangisi daha iyi fotoğraf çekiyor? İşte Pixel 4 ve Note 10 Plus kamera karşılaştırması.

Samsung’un yazın sonlarına doğru satışa sunduğu Note 10 Plus modeli, teknik donanımıyla olduğu kadar kamera performansıyla da göz doldurmuştu. Pek çok mecra tarafından kamera performansı ölçümü hususunda saygın bir otorite olarak kabul edilen DxOMark, Note 10 Plus’ı zirveye taşımıştı.

Huawei’yi uzun bir süre sonra geride bırakmayı başaran Samsung, kısa süreliğine de olsa en iyi kameraya sahip telefonu üretmeyi başarmıştı.

Peki Google’ın yeni amiral gemisi mdodeli ile bu düzen değişecek mi? DxOMark henüz Google Pixel 4’ün kamera puanını açıklamış değil. Fakat genel kanı Pixel 4’ün özellikle fotoğraf tarafında hayli iddialı bir model olduğu yönünde.

iPhone 11 Pro ve Pixel 4 kamera karşılaştırması için tıklayın

Bu yazımızda Pixel 4 ve Note 10 Plus ile aynı açıdan çekilmiş olan fotoğrafları sizlerle paylaşacağız. Hangi telefonun daha iyi fotoğraf çektiği yorumu ise tamamen siz kalmış durumda. İşte Pixel 4 ile Note 10 Plus kamera karşılaştırması!

Galaxy Note 10 Plus vs Google Pixel 4 karşı karşıya!

Google Pixel 4

pixel 4 ve note 10 plusGalaxy Note 10 Plus
pixel 4 ve note 10 plus