iPhone X ve iPhone Xs kamera karşılaştırması

iPhone X vs iPhone XS

#İŞBİRLİĞİ

Apple’ın yeni nesildeki iki iPhone modeli karşı karşıya! Peki hangisinin kamera performansı daha iyi? Bu sorunun yanıtı iPhone X ve iPhone Xs kamera karşılaştırması yazımızda.

iPhone 7 Plus ile çift kamera modülü kullanmaya başlayan Apple, iPhone X ve iPhone Xs modelinde de bu tutumunu devam ettirdi. Hali hazırda satışta olan Apple modelleri içerisinde çift ana kameraya sahip olan 5 model bulunuyor. iPhone X ve Xs’e ek olarak iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus ve iPhone Xs Max modellerinde de çift ana kamera mevcut.

Genel olarak bu kameralar sayısal değerler açısından birbirilerine yakın bir skalada yer alıyor olsalar bile, iş fotoğraf çekmeye geldiğinde ortaya farklı bir tablo çıkıyor.

iPhone Xs Max ve Google Pixel 2 XL kamera karşılaştırması

Öncelikle şunu kabul etmemiz gerekiyor. Apple akıllı telefon kameraları söz konusu olduğunda son derece başarılı bir firma. Hatta çift ana kameralı modellerin uzun metrajlı film çekimlerinde kullanıldığına dahi tanıklık etmiştik.  Bugün ki karşılaştırma konuklarımız ise Apple’ın iki popüler modeli, iPhone X ve iPhone Xs.

iPhone X ve iPhone Xs kamera karşılaştırması yazımızda, iki telefonla, aynı açı ve aynı ışıkta çekilen fotoğraflara yer vereceğiz. Böylece hangi telefonun daha iyi fotoğraf çektiğine karar verebileceksiniz.

Elbette iPhone X ve iPhone Xs kamera karşılaştırması için paylaşacağımız fotoğraflar için biz bir yorum yapmayacağız. Sonuçta bize muazzam gelen bir fotoğraf sizin için çöp anlamında olabilir.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri iPhone X ve iPhone Xs kamera karşılaştırması için hazırladığımız galeri ile başbaşa bırakalım.

iPhone Xs
iPhone xs 4 1
iPhone X
iPhone x 4