Huawei Mate 20 Pro ve Google Pixel 3 kamera karşılaştırması

Ekran Resmi 2018 11 25 18.02.02

Akıllı telefon sektörünün kamera anlamında iki başarılı ismi karşı karşıya. İşte Huawei Mate 20 Pro ve Google Pixel 3 kamera karşılaştırması!

Genel olarak akıllı telefon satın alırken bakılan kriterlerden birisi de fotoğraf çekim kalitesi. Malum artık günümüzde bazı modellerin fotoğraf çekim kalitesi, profesyonel makinalarla yarışacak seviyeye ulaşmış durumda.

Geçtiğimiz sene sektörde çift ana kamera trendi hakimken, bu sene ise bazı modellerde 3 hatta 4 ana kamera kullanıldığına tanıklık ettik. Fakat buna karşın hala Google gibi tek kamera hususunda ısrarcı olan üreticiler de yok değil.

Peki Google tek ana kamerasıyla, üç ana kameraya sahip P20 Pro karşısında nasıl bir performans sergileyecek? Bugün ki yazımızda son dönemin iki amiral gemisi modeli Huawei Mate 20 Pro ve Google Pixel 3’ü karşı karşıya getiriyoruz.

Huawei Mate 20 Pro ve Google Pixel 3 kamera karşılaştırması yazımızda, iki telefon ile aynı açı ve aynı ışıkta çekilmiş olan gece fotoğraflarını sizlerle paylaşacağız.

Daha önce iki model için de gündüz çekilen fotoğraflar üzerinden karşılaştırma yazıları yayınlamıştık.

Şimdi ise Huawei Mate 20 Pro ve Google Pixel 3 kamera karşılaştırması ile gece çekim performanslarını karşı karşıya getireceğiz.

Huawei Mate 20 Pro ve Google Pixel 3 kamera karşılaştırması

Karşılaştırma fotoğraflarına geçmeden önce şunu dip not olarak hatırlatalım. Google Pixel 3 ülkemizde satılmıyor. Muhtemelen önümüzdeki süreçte de satılmayacak. Bu telefonu ancak yurt dışından ya da kaçak olarak temin etmeniz mümkün. Mate 20 Pro ise 7500TL ile 8500TL arasında fiyatlardan internet üzerinden satılmakta.

Şimdi sizleri Huawei Mate 20 Pro ve Google Pixel 3 kamera karşılaştırması görselleri ile başbaşa bırakalım.

Google Pixel 3
google pixel 3
Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20