iPhone 11 Pro Max vs Google Pixel 3 gece modu karşılaştırması

iphone 11 pro max vs google pixel 3

#İŞBİRLİĞİ

Gece moduyla iddialı iki model karşı karşıya! Peki hangisi daha iyi? İşte iPhone 11 Pro Max vs Google Pixel 3 gece modu karşılaştırması!

Hatırlanacağı üzere Apple kısa süre önce düzenlediği özel etkinliğinde yeni iPhone modellerini tanıtmıştı. Tanıtılan iPhone modelleri içerisinde çatıyı ise iPhone 11 Pro Max oluşturuyordu.

Apple etkinlik sırasında yeni üçlü kamera kurulumunun üzerinde özellikle durdu. Hatta iPhone 11 Pro ve Pro Max‘ta bulunan ana kameranın gece çekim modu ile fark yaratacağını da belirttiler.

iOS 13 güncellemesi alacak cihazlar için tıklayın

Cupertino merkezli şirket, Huawei kadar olmasa da gece çekim modu üzerinde hayli durdu ve bu modda çekilmiş bazı fotoğraflar yayınladı.

Peki gerçekte iPhone 11 Pro Max gece modu performansı nasıl? Bunu daha iyi anlayabilmek için iPhone 11 Pro Max‘ı gece çekim moduyla iddialı bir diğer model olan Google Pixel 3 ile karşı karşıya getirdik. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu iki model ile çekilmiş gece fotoğrafları ile başbaşa bırakalım. (Diğer fotoğraflar için alt kısımdan sayfayı değiştirebilirsiniz.)

Google Pixel 3
google pixel 3 1
iPhone 11 Pro Max
iphone 11 pro max 1