Pixel 3, iPhone XS ve Galaxy S10+ gece çekim karşılaştırması

Galaxy S10

#İŞBİRLİĞİ

Günümüzde akıllı telefon satın alırken dikkat edilen en önemli unsurlardan birisi de gece çekim performansı. Peki düşük ışıkta hangi telefon daha iyi fotoğraf çekiyor? İşte Pixel 3, iPhone XS ve Galaxy S10+ fotoğraf karşılaştırması.

Son dönemde akıllı telefon sektöründe önemli gelişmeler yaşanıyor. Özellikle de kamera tarafında önemli adımlar atılmakta. Üst segment modellerdeki kamera sayısı arttıkça, akıllı telefonlar ile yapılabilecek şeylerin sayısı da artıyor. Öyle ki artık bazı uzun metrajlı filmler bile akıllı telefonlar ile çekilmekte.

Hal böyle olunca kullanıcıların telefon satın alırken en önemli kriterlerinden birisi de kamera oluyor. Malum, artık öyle çok kötü kamera performansına sahip akıllı telefon pek kalmadı. Giriş segmentinde bir model bile satın alsanız, ışık oranıyla doğru orantılı olarak başarılı fotoğraflar elde edebiliyorsunuz.

Asıl fark ise düşük ışıkta ortaya çıkıyor. Zira satın aldığınız her telefon düşük ışıkta başarılı bir performans ortaya koyamıyor. Eğer düşük ışıkta da kaliteli fotoğraflar çekmek istiyorsanız, bütçenin ağzını biraz açmanız gerekiyor.

Peki düşük ışıkta en iyi fotoğraf çeken modeller hangileri? Bu yazımızda son dönemin en popüler 3 amiral gemisi modelini, düşük ışıkta aynı açıdan çekilmiş fotoğraflar ile kıyaslayacağız.

Pixel 3, iPhone XS ve Galaxy S10+ modellerinin aynı ışıkta nasıl bir performans sergilediğine göz atacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Google Pixel 3, iPhone XS ve Galaxy S10+ arasındaki karşılaştırma ile başbaşa bırakalım.

Pixel 3, iPhone XS ve Galaxy Note 10+ fotoğraf karşılaştırması

6Galaxy S10