Huawei Mate 30 Pro ve iPhone 11 Pro kamera karşılaştırması

mate 30 pro vs iphone 11 pro p

#İŞBİRLİĞİ

Kamerasıyla iddialı iki pro varyantı model karşı karşıya! Huawei Mate 30 Pro ve iPhone 11 Pro! Peki hangisi daha iyi fotoğraf çekiyor? İşte bu sorunun yanıtı.

Eylül ayı akıllı telefon sektörü açısından hayli önemli etkinliklere ev sahipliği yaptı. İlk olarak sahneye Apple çıktı ve yeni iPhone modellerini tanıttı. Cupertino merkezli şirket düzenlediği özel etkinlikte iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Max modelleriyle teknoloji tutkunlarının karşısına çıktı.

Cupertino merkezli şirketin hemen akabinde Huawei yeni Mate modelleri için bir etkinlik düzenledi. Google servislerinin Huawei cihazlarda bulunup bulunmayacağı sorularının gölgesinde geçen etkinlikte Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro modelleri tanıtıldı.

Tanıtılan her iki modelin de ortak noktası kamera tarafıyla öne çıkıyor oluşuydu. Malum, Huawei ardına aldığı Leica desteği sayesinde muazzam cihazlar üretiyor. Son dönemde satışa sunulan Huawei logolu üst segment modellerin, kamera tarafında zirveye oynadığını söylemek yanlış olmaz.

Apple ise geç de olsa ana kamera sayısını 3’e yükseltmeyi başardı. Cupertino merkezli şirket etkinlik boyunca genel ağırlığı yeni 3’lü ana kamera modülüne verdi. iPhone 11 Pro ve Pro Max’ın hem düşük ışıkta, hem de normal gün ışığında muazzam fotoğraflar çekebildiği vurgulandı.

Peki gerçekte pro varyantında en iyi fotoğraf çeken modeller hangileri? Bu yazımızda Mate 30 Pro ve iPhone 11 Pro kamera karşılaştırması ile karşınızdayız.

iPhone 11 Pro ve iPhone 1 karşı karşıya!

İki telefonla da aynı açı ve aynı ışıkta çekilmiş olan fotoğrafları sizlerle paylaşacağız. Hangi telefonun daha iyi fotoğraf çektiği görüşü ise tamamen size kalmış bir olgu.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Huawei Mate 30 Pro ve iPhone 11 Pro kamera karşılaştırması görselleri ile başbaşa bırakalım.

(Diğer görseller için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz. Soldaki fotoğraflar Huawei Mate 30 Pro ile sağdaki fotoğraflar ise iPhone 11 Pro ile çekilmiştir.)

mate 30 pro vs iphone 11 pro 9