iOS 15 sürümü için geri dönüşler kapatıldı

Apple iPhone 15

Dünyanın en büyük işletim sistemi güncellemelerinden bir tanesi olan iOS 15 sürümü için geri dönüşler kapatıldı. Apple böylece tüm kullanıcıların güncel bir işletim sistemi tercih etmesini istiyor.

Apple tarafından iOS 15 sürümü için son derece önemli bir karar alındı. Bu karar ile birlikte kullanıcılar güncel kalmak zorunda olacak. Bu platformda yaşanan bazı aksaklıklar nedeniyle Apple yeni bir güncelleme yayınlanmıştı. Bu güncelleme ile birlikte özelliklerin daha stabil bir şekilde kullanılması amaçlanıyordu.

iOS 15 için güncelleme işlemi yapıldı. Böylece iOS 15.0.1 ortaya çıktı. Aslına bakacak olursak bu sürüm bazı konularda daha stabil bir ortam sunuyor. Ancak bazı kullanıcılar önceki sürüme geçmek isteyebiliyor. Apple işte tam olarak bunun önünü kesti.

iOS 15 sürümü için karar verildi

Yeni alınan bir karar ile birlikte Apple kullanıcıları önceki sürüm olan iOS 15 platformuna geçiş yapamayacak. iOS 15.0.1 için geri dönüşler tamamen kapatıldı. Böylece şirket en güncel işletim sistemini deneyimletmek istiyor. Aslına bakacak olursak bu pek yanlış bir karar değil.

iOS 15 sürümü için

Yeni Apple güncellemesi kullanıcılar tarafından pek beğenilmedi. Hem ses hem de görüntü açısından yaşanan bazı sorunlar kullanıcıları bu platformdan uzağa itti. iOS 14 ile kıyaslandığında iOS 15 biraz daha geri planda kaldı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir araştırma raporuna göre kullanıcılar iOS 14 platformunu daha çok beğendi. iOS 15 sürümü için Apple bazı teknikler deniyor.

iOS 15.1 ilk beta, SharePlay’i getirecek

Güvenlik konusunda en iyi şirketler içerisinde yer alan Apple bu yeni tekniği ile birlikte müşterilerinin güncel kalmasını amaçlıyor. Böylece yeni güncelleme ile ilgili ortaya çıkabilecek tüm problemler giderilmek isteniyor. Peki siz Apple tarafından uygulanan bu strateji ile ilgili ne düşünüyorsunuz?