Apple iOS 15.3 yeni beta güncellemesi geldi

iPhone 15 Pro

Apple, iOS 15.3 yeni Beta güncellemesi ile birlikte kullanıcıları selamladı. Yılbaşı nedeniyle Beta programlarına ara veren şirket yeniden yoluna devam ediyor.

Dünyanın en büyük akıllı telefon ve yazılım üreticileri içerisinde yer alan Apple, iOS 15.3 yeni Beta sürümü ile birlikte gündeme geldi. Şu anda geliştirici hesabı bulunan kişilerin yükleyebildiği bu sürüm bazı ek özellikler sunuyor. İsteyenler Apple Developer Center üzerinden bu sürümü indirebilecek.

Yeni güncelleme ile birlikte iOS 15 çok daha kararlı bir hale geldi. Ayrıca bu yeni işletim sisteminin kullanımı kolaylaştı. Yeni Beta sürümler ile birlikte hata düzeltmeleri önemli ölçüde tamamlandı. Özellikle kullanıcıların dönüş yaptığı bazı hatalar önemli ölçüde ortadan kaldırılmış oldu.

Apple iOS 15.3 yeni güncelleme

Apple tarafından kullanıcılara sunulan bu yeni Beta güncellemesi ile birlikte evrensel kontrol ve cüzdan uygulaması ek özelliği geliyor. Bu uygulama içerisinde kimlik desteği yer alacak. Böylece birden fazla Mac ve iPad aynı klavye ve fare ile kontrol edilebilecek.

Apple iOS 15.3 yeni

Uygulamaya gelmesi planlanan bu özellik için gerekli altyapı kuruldu. Apple kısa bir süre önce bahsi geçen sistemin ilkbaharda çıkacağını söylemişti. Yani 1 ay içerisinde muhtemelen bu özellik tüm kullanıcılara sunulacak. Apple tarafından getirilen bu yeni güncelleme iPhone 13 modelleri ile birlikte daha hızlı kullanılabilecek.

iPhone 13 Pro pil puanı ile Galaxy S21 Ultra ve diğerlerini geride bıraktı

Bahsi geçen yeni güncellemeyi alacak olan en düşük akıllı telefon modeli ise iPhone 6s Plus. Aslına bakacak olursak Apple güncelleme konusunda farkını bir kere daha ortaya koymuş oldu. Şirket eski cihazlarına bile mevcut güncellemeleri gönderiyor. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.