iOS 14.5 yeni güncelleme ile geldi: İşte merak edilen tüm detaylar

iOS 14.5 yeni güncelleme

iOS 14.5 yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılara sunuldu. Bu seferki güncelleme üçüncü geliştirici beta sürümü olarak görülüyor. Hadi gelin konuyla alakalı tüm detaylara birlikte bakalım.

iOS 14.5 yeni güncelleme herkes tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyordu. Bazı yeni özellikler ile gelen ikinci geliştirici Beta sürümü müzik uygulamasını yenileme gibi bazı özellikler sunuyordu. Apple bildiğiniz üzere güncelleme konusunda iPhone kullanıcılarına her zaman destek olmaya çalışıyor.

Akıllı telefon üreticileri genellikle ne kadar çok güncelleme verirlerse o kadar fazla seviliyorlar. Mesela Samsung güncelleme konusunda diğerlerine göre biraz daha geri planda. Bu durum Samsung kullanıcıları tarafından da alay konusu haline getiriliyor.

iOS 14.5 Beta sürümü geri çağrıldı

Apple kullanıcılarının büyük bir memnuniyetle kullandığı iOS işletim sisteminde 14.5 keyfini çıkaranların sayısı artıyordu. Bu sürümde şu an için iki farklı güncelleme yayınlandı. Bu güncellemeler Beta sürüm olarak geliştiricilere sunuldu.

iOS 14.5 yeni güncelleme

Yeni yapılan çalışma ile birlikte üçüncü bir güncelleme beta olarak verildi. Böylece kullanıcılar daha farklı özelliklerle bu sürümü kullanmaya başladı. Sürümde daha çok ikinci Beta güncellemeleri düzeltildi. Fakat çok tuhaf bir durum daha ortaya çıktı. Bu üçüncü güncelleme başlatıldıktan sonra kısa süre içerisinde geri çağrıldı.

Nickelodeon Avatar Studios ile Aang’ın maceraları serisi yapıyor!

Güncellemenin geliştiricilerin onayına sunulmasını bir süre daha bekleyecek gibi görünüyor. Ancak net bir güncelleme için henüz biraz daha erken diyebiliriz. muhtemelen bazı yeni özellikler ile beraber bu güncelleme geri gelecek. Peki siz iOS platformu ile ilgili başlatılan güncellemeler hakkında ne düşünüyorsunuz?