Instagram takipçi sayısını arttırmanın bir yolu bulundu

instagram hikaye

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesi olarak bilinen Instagram takipçi sayısını arttırmanın çok farklı bir yolu bulundu. İşte haberimizin detayları.

Sosyal medya kullanan birçok kişi genellikle sürekli etkileşim halinde olmak istiyor. Böylece hem kullanıcı sayısını artırmak, hem de mevcut kullanıcılarını kaybetmemek için önemli faaliyetler gerçekleştiriyor. Her ne kadar etkileşim içerisinde bulunmak sosyal medya kullanıcıları için avantaj olarak görülse bile eğer doğru uygulamalar gerçekleştirirseniz bu avantajı artırma imkanınız da bulunuyor.

Instagram takipçi sayısını filtrelerle arttırın

564 bin takipçisi bulunan Courtney Quinn, Instagram üzerinden kullanıcı etkileşim seviyesini arttırabilmek için önemli detaylar keşfettiğini söylüyor. Üstelik onun bu verdiği detaylar değerlendirildiğinde, bazı kullanıcıların gerçekten de fayda gördüğü ortaya çıkıyor.

instagram takipci arttirma

Instagram bundan kısa bir süre önce sadece filtre yapılmasına izin veriyordu. Daha sonradan gerçekleştirilen yenilikler ile beraber filtrelerin oranlarının belirlemesini sağladı. Instagram fenomeninin belirttiğine göre %2 oranında filtre uygulamak, etkileşim oranını son derece güçlendiriyor.

Bu kişinin takipçilerinden bir tanesinin %2 oranında Lark filtre kullandıktan sonra ciddi bir etkileşim gördüğü ifade edildi. Peki sizce de Instagram üzerinden takipçi sayısını arttırmak için bu tür bir filtre taktiği kullanmak işe yarıyor mu! Eğer bunu denerseniz ortaya çıkan sonuçları yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Instagram Boomerang için yeni modlar test ediyor