Instagram içerik üreticiler çok takipçi kazanmanın sırrını açıkladı!

Instagram içerik üreticiler

Instagram içerik üreticiler işin sırrını herkesle paylaştı. Onların fenomen olması için en büyük tavsiyeleri bakın kim verdi.

Instagram içerik üreticiler bazen yüksek etkileşim sağlayıp fenomen olabiliyor. Facebook tarafından geliştirilen Instagram platformu, mümkün olduğunca fazla fenomen ortaya çıkarmaya çalışıyor. Bazı içerik üreticiler etkileşim kurallarını artırabilmek için ilginç tavsiyeler alabiliyor.

Instagram platformu, heyecan verici bir şekilde fazla kullanıcı sayısına ulaştırabilir. Böylece etkileşim sayısı arttıkça sizi takip eden kişi sayısında da önemli bir yükseliş yaşanır. Peki fenomen olmak gerçekten de bu kadar kolay mı? İşin aslına bakarsanız Instagram sayesinde bu çok kolay.

Instagram önemli tavsiyelerde bulunuyor

Instagram ile ilgili gelen son sızıntılara göre uygulamanın kullanıcılara bazı önerilerde bulunduğu söyleniyor. Daha doğrusu algoritmaların işleyişi içerik üreten kişilere anlatılıyor.

Instagram içerik üreticiler

 

  • Haftada mutlaka 1 ila 3 adet IGTV videosu hazırlanmalı.
  • 5 ila 7 adet arasında Reels videoları yayınlanmalı.
  • Hikayelere büyük bir önem gösterilmeli ve haftada mutlaka en az 8 hikaye paylaşılmalı.
  • Haftalık olarak mutlaka üç ana akış gönderisi kullanıcılara sunulmalı.

Bunların tamamı Instagram tarafından kullanıcılara önerildi. İşin aslına bakarsanız bir de fenomenlerin konuyla alakalı ne söylediğine göz atmak gerekiyor. Onlardan gelen tepkiler genellikle önerilerin işe yaradığı yönünde.

Facebook, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya platformları, kullanıcılar ile girdiğiniz etkileşim boyutunda geri dönüş sağlıyor. Bu nedenle ne kadar fazla çok kişi ile etkileşim kurarsanız o kadar fazla takipçiniz oluyor.

Peki sizin Instagram ile ilgili takipçi sayısı arttırma stratejiniz neler? Yorumlar bölümünden bunları paylaşabilirsiniz.