En çok beğenilen 10 Instagram gönderisi (2019)

en çok beğenilen 10 instagram gönderisi

#İŞBİRLİĞİ

Instagram’da en çok beğenilen gönderiler hangileri? Bu yazımızda en çok beğenilen 10 Instagram gönderisi ile karşınızdayız. İşte detaylar.

Günümüzde sosyal medyadaki takipçi sayısı bir statü simgesi haline gelmiş durumda. İnsanlar sırf sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısını arttırabilmek için akla hayale gelmeyecek işlere girişiyor.

Genel olarak takipçi sayısını arttırmanın en kolay yolu ise sahte takipçi satın almak. Bunun için internette pek çok adres mevcut. Elbette bunun legal bir işlem olmadığını da hatırlatmak gerekiyor.

Instagram şifre kırma (2019)

Sahte takipçiye sahip hesapları tespit etmek ise son derece kolay. Genel olarak uçuk takipçi sayısına sahip olmasına karşın gönderileri hiç beğenilmeyen binlerce hesap mevcut. Bu hesapların genel takipçi kitlesinin fake yani sahte hesaplardan oluştuğunu anlamak pek de zor değil.

Öte yandan gerçek takipçilere sahip hesapların da tüm gönderileri beğenilecek diye bir kaide yok. Örneğin dünyanın en çok beğenilen 10 Instagram gönderisi listesine baktığımızda, takipçi sayıları ile beğeni sayıları arasında hayli farklar olduğunu görebiliyoruz.

En çok beğenilen 10 Instagram gönderisi ile ilgili listeye geçmeden önce ufak bir hatırlatmada bulunalım. Liste Ocak ayının ortalarındaki rakamlar göz önünde bulundurularak hazırlandı. Yani ilerleyen tarihlerde bu sıralamada çeşitli farklılıklar olabilir.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri en çok beğenilen 10 Instagram gönderisi ile başbaşa bırakalım.

En çok beğenilen 10 Instagram gönderisi