Instagam yeni özelliği ile dikkat çekiyor!

Instagram web yenilenmiş tasarım ile karşınızda!

Sosyal medya dünyasının en büyük isimlerinden biri olan Instagram, kullanıcılarının konforunu arttıran çok önemli yeni bir özellik ile gündemde.

Instagam yeni özelliği ile dikkat çekiyor! Sosyal medya kavramı artık hayatımızın içerisine yerleşmiş durumda. Gerek ülkemizde gerekse de gelişmiş ülkelerde hiçbir sosyal medya uygulamasını kullanmayanların sayısı herhalde oldukça azdır.

Instagram alışveriş sekmesini kaldırdı

Nitekim bu platformların içerisine, WhatsApp’tan Instagram’a, TikTok’tan Facebook’a kadar onlarca farklı isim dahil olduğu için, hepsinden izole bir hayat yaşamak son derece güç. Ancak Instagram tarafından yakın zamanda servis edilecek yeni bir özellik, bu izolasyonu nispeten de olsa gerçekleştirmenizi sağlayabilir.

Instagram alışveriş sekmesini kaldırdı

Instagam yeni özelliği ile dikkat çekiyor!

Popüler sosyal medya platformu tarafından yapılan açıklamaya göre, bundan sonra kullanıcılar belirli saat aralıklarında uygulamayı sessiz moda alarak kullanabilecekler. Aslında cep telefonlarından alışkın olduğumuz bu mod, Instagram kullanıcılarının da işine fazlasıyla yarayabilir. Nitekim bir kullanıcı telefonunu sessiz moda aldığı zaman, artık uygulama üzerinden hiçbir bildirim almayacak. Ancak bu gelişmeleri kaçırdığı manasına gelmiyor çünkü sessiz moddan çıkıldığı zaman, önemli tüm veriler kendisine bir özet halinde sunulacak.

Instagram bir sonraki özelliği ile tepki çekebilir!

Öte yandan sessiz modda olan bir kişiye mesaj atmak istediğinizde de, karşınızdaki kişinin şu an itibariyle sessiz modda olduğu ve bu nedenle mesajınızı göremeyebileceği uyarısıyla karşılaşacaksınız. İlk etapta, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İngiltere ve İrlanda’da kullanıma sunulacak olan bu özelliğin, daha sonraki günlerde ise tüm dünya genelinde ulaşılabilir hale gelmesi bekleniyor.

Netflix’in en çok izlenen içerikleri netleşti