Instagram hikayeler için soru sorma özelliği geldi

instagram takipçi silme

Gün geçmiyor ki Instagram için yeni bir özellik daha duyurulmasın. Popüler sosyal medya uygulamasına şimdi de instagram hikayeler üzerinden soru sorma özelliği eklendi.

Geçtiğimiz gün güncellenen Instagram, yeni bir özelliğe daha kavuştu. Artık hikayeleriniz üzerinden takipçilerinize sorular sorabileceksiniz.

Bilindiği üzere Facebook, Instagram’ı belli aralıklarla güncelliyor. Bu güncellemelerin bir çoğu güvenlik üzerine olsa da ara ara yeni özellikler de geliyor. Geçtiğimiz gün gerçekleşen güncelleme ile Instagram’a önemli bir özellik daha eklenmiş oldu. Artık Instagram hikayeler üzerinden soru sorabileceksiniz.

Instagram’a soru sorma özelliği de geldi

Zuckerberg uzun bir süredir, farklı sosyal medya uygulamalarını taklit etmekle suçlanıyor. Bunun en bariz örneğini Snapchat’le özdeşleşen hikaye özelliği ile görmüştük. Şimdi ise gençler arasında oldukça popüler olan Ask.fm’e özgü bir özelliğin Instagram platformuna geldiğini görüyoruz.

Elbette Zuckerberg ve ekibi, bu tarz popüler özellikleri birebir kopyalamıyorlar. Fakat yine de yeni gelen özelliklerin, tamamen orijinal bir fikir olduğu da söylenemez.

instagram hikayeler

Kullananların da bileceği üzere Ask.fm üzerinden takipçilerinizden size soru sormalarını talep ediyordunuz. Sonrasında gelen sorulara dilediğiniz gibi cevap verebiliyordunuz.

İşte bunun benzeri bir özellik popüler sosyal medya uygulaması instagram’a da getirildi. Artık instagram hikayeler üzerinden takipçilerinizin size soru sormasına imkan sunabileceksiniz. Uygulamanın 52. sürümü ile gelen bu yeniliğin ileride oldukça popüler olacağını kestirmek pek de zor değil. Bakalım Ask.fm cephesinden Facebook şirketine karşı bir dava gelecek mi? Bekleyip göreceğiz.

iPhone’a yeni bir özellik geldi