Netflix’in en çok izlenen içerikleri netleşti

Netflix ek ücret almaya başlayacak!

Amerikalı dijital içerik üreticisi Netflix, geçtiğimiz haftanın en çok izlenen filmlerini paylaştı. İşte geçtiğimiz hafta Dünya’da  ve Türkiye’de en çok izlenen filmler.

Netflix’in en çok izlenen içerikleri netleşti. Dijital içerik platformları içerisinde farklı bir konuma sahip olan Netflix, sektörün lideri konumunu sürdürüyor. Her ne kadar Disney, hesaplamaya sahibi olduğu 3 farklı platformla birlikte katıldığında toplam sayı olarak Netflix’i geride bıraksa da hesaplamaya yalnızca Disney Plus’ı aldığımız ve her platformu ayrı ayrı değerlendirdiğimizde Amerikalı dijital içerik servisinin hala uzak ara en çok kullanıcıya sahip platform olduğunu görüyoruz.

Netflix gelecek yıl 'ekstra kullanıcı' ücreti almaya başlayacak

Bu konumunu korumak ve mümkün olduğunca da güçlendirmek isteyen şirket, birçok farklı konuda atılım yaparken, haftalık olarak paylaştığı en çok izlenen filmler ve diziler listeleri de popülaritesinin iyiden iyiye artmasına yardımcı oluyor. Şirket dün bir kez daha yeni listeleri açıklayarak bu uygulamasını sürdürdü.

Netflix ek ücret almaya başlayacak!

Netflix’in en çok izlenen içerikleri netleşti

2-8 Ocak 2022 tarihleri arasını baz alan döneme ilişkin paylaşılan son bilgilere göre, dünya genelinde en çok izlenen film Glass Onion: A Knives Out Mystery oldu. Toplamda 44 milyon 320 bin saat izlenen bu filmi takip eden isimse The Plae Blue Eye isimli yapım oldu ki onun izlenme sayısı da 42 milyon 960 bin olarak gerçekleşti.

Netflix Microsoft ile iş ortaklığı yapıyor

Ülkemize baktığımız zamansa Dünya genelindeki listenin ilk iki sırasının yer değiştirdiğini görüyoruz. Üçüncü sırayı Mortal Kombat alırken, dördüncü sırada Zor Hedef 2 beşinci sırada ise Güneşin Gözyaşları isimli film alıyor.

Elektrikli scooter sektörü bu kararı konuşuyor!