iPhone 14 Pro sorunları bitmek bilmiyor!

iphone 14 ​

iPhone 14 Pro kullanıcılarının başına bela olan yatay sarı / yeşil çizgiler, nihayet Apple tarafından çözüme kavuşturulacak.

iPhone 14 Pro sorunları bitmek bilmiyor! Apple için son derece önemli bir dönem geride kaldı diyebiliriz. 2022 yılının Eylül ayında tanıtılan yeni iPhone 14 serisi, iyisiyle kötüsüyle raflardaki yerini alalı çok oldu. Bu seriyi gündeme taşıyan ve önceki modellerle arasına ciddi bir fark koyan şey ise tabi ki Pro modelleriyle Standart modeller arasında açılan uçurum oldu.

iphone 14 ​

Buna göre iPhone 14 Pro modellerinin özellikle tasarım anlamında oldukça büyük farklılıklar içermesi buna karşın standart iPhone modellerinin eski tasarıma sadık kalması, birçok iPhone kullanıcısı tarafından yoğun şekilde eleştirilmişti.

iphone 14

iPhone 14 Pro sorunları bitmek bilmiyor!

Öte yandan iPhone 14 Pro’ların yeni tasarıma geçmesi ve üst düzey özelliklerle donatılması bu cihazların sorunsuz olduğunu göstermiyor. Son zamanlarda pek çok iPhone 14 Pro kullanıcısı tarafından raporlanan ve ekranda belirerek kullanıcıların canını sıkan sarı / yeşil yatay çizgiler de bu sorunlardan yalnızca biri.

iPhone 14 Pro kablosuz şarj sorunu yaşıyor

Uzun süredir Apple’ın gündemini meşgul eden bu problem nihayet çözüldü. Apple tarafından yapılan açıklamaya göre bu sorunun kaynağı, donanımsal problemlere dayanan sürücülerden kaynaklanıyor ancak çözümü yine yazılımsal. Apple’a yakın kaynaklar tarafından servis edilen bilgilere göre Amerikalı teknoloji devi, söz konusu sorunun çözümünü buldu ve iOS 16.3 güncellemesinde sorunun çözümüne yer verdi. Geriye ise bir tek bu yeni sürümün servis edilmesi kaldı. Şimdilik iOS 16.3 sürümünün kesin çıkış tarihi bilinmese de söz konusu şikayetler düşünüldüğünde sürecin çok uzamayacağını söyleyebiliriz.

Meta gözetleme şirketine dava açtı: Çok şaşıracaksınız