Instagram gönderi kaydetme özelliği geldi!

instagram kaydedilenler 1

Popüler sosyal paylaşım sitesi Instagram gönderi kaydetme özelliği ile kullanıcıların karşısına çıktı. İşte detaylar!

Son dönemlerde yenilikler konusunda adeta atağa kalkan Instagram, yine yeni bir özellik ile karşımızda. Instagram 10.2 versiyon ile kullanıma sunulacak yeni bir özelliğin detayları sizlerle.

Instagram gönderi kaydetme özelliği!

An itibariyle Android için Google Play Store, iOS için iTunes App Store’da yayınlanan yeni Instagram güncellemesiyle birlikte Instagram’a gönderi kaydetme özelliği geldi. Bir süredir Facebook’ta da bulunan bu özellik ile artık Instagram ana sayfasındaki favori paylaşımları kaydetmek mümkün. Bu sayede daha sonraya saklamak istenilen gönderiler, kullanıcı profilindeki özel bir alanda saklanıyor.

Paylaşımların sağ alt tarafında yer alan ufak bir ikon ile paylaşımlar, kullanıcı profilindeki özel bir alana kaydediliyor. Sonrasında ise Instagram profil sayfasında yer alan “Kaydedilenler” bölümünden ilgili paylaşımlara ulaşılabiliyor. Kaydedilen Instagram gönderi herkese açık olarak paylaşılmıyor, sadece hesap sahibi kullanıcı görüntüleyebiliyor. Bir kullanıcının Instagram gönderisini kaydettiğinizde ise karşı tarafa herhangi bir bildirim gitmiyor.

Instagram son olarak geçtiğimiz günlerde canlı yayın özelliği ile gündeme gelmişti. “Canlı Hikayeler” olarak adlandırılan bu özellik üzerindeki çalışmalar halen sürüyor. Instagram’dan beklenen sıradaki yenilik, arada başka bir özellik duyurulmazsa, şimdilik bu.

Instagram uygulamasına Google Play Store üzerinden ulaşmak için buradaki, iTunes App Store üzerinden ulaşmak için ise buradaki bağlantıları kullanabilirsiniz. Instagram’ın yeni özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Samsung Galaxy S8’de beklenen 7 önemli özellik!