Huawei Nova Flip Ön Siparişe Açıldı

Huawei Nova Flip

Huaawei’nin 6 Ağustos’ta resmi olarak tanıtacağı yeni katlanabilir telefonu Huawei Nova Flip, daha lansmanı gerçekleşmeden ön siparişe sunuldu.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Huawei, önümüzdeki günlerde katlanabilir telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek. Son günlerde çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınan Huawei Nova Flip, 6 Ağustos’ta düzenlenecek etkinlikle resmi olarak tanıtılacak. Telefonun lansmanına daha bir hafta olsa da Huawei daha şimdiden bu telefonu ön siparişe sundu. Çin’deki kullanıcılar bugünden itibaren telefon için ön sipariş verebilecek. Telefonun Çin’deki satışları ise 5 Ağustos’ta, yani lansman etkinliğinden bir gün önce başlayacak.

Huawei Nova Flip, isminde yer alan Flip ifadesinden de anlaşılabileceği üzere Galaxy Z Flip modelleri gibi dikine katlanabilir bir telefon olacak. Telefonun katlanabilir iç ekranı 6.9 inç olacak. Telefonun dış yüzünde ise 2.1 inçlik dış ekran yer alacak.

huawei nova flip 2

Huawei Nova Flip, bir Kirin 5G yonga seti kullanacak. Bu yonga setine 12 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara iki farklı seçenek sunulacak: 256 ya da 512 GB. Telefonun batarya kapasitesi henüz netlik kazanmış değil. Ancak şarj hızının 66 W olacağı söyleniyor. Öte yandan telefonun arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksel olacağı belirtiliyor. Ama kamera özellikleri de henüz netlik kazanmış değil.

Nova Flip, bu sınıftaki diğer katlanabilir telefonlardan biraz daha düşük bir fiyata sahip. Huawei, 690 dolarlık fiyat etiketinin Nova Flip’in diğer modellerin önüne geçireceğini umuyor.

 

huawei nova flip

SearchGPT Geliyor; Google’ı Tahtından İndirebilir