Huawei Nova Flip’in Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Huawei Türkiye,

Huawei’nin ağustos ayında Nova 13 serisini tanıtacağına dair söylentiler vardı. Henüz Nova 13 hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, şirket Huawei Nova Flip’in ne zaman tanıtılacağını duyurdu. Ayrıca telefonun tasarımını da gözler önüne seren video paylaştı. İşte detaylar…

Huawei’nin açıklamasına göre Nova Flip, 6 Ağustos’ta tanıtılacak. Çinli üretici telefonun tanıtım videosunu da yayınladı. Videoya bakarsak Nova Flip’in dış kısmında kare şeklinde kapak ekranı (veya dış ekran) var. Ayrıca bu ekranın yanında çift kamera bulunuyor. Cihazın üst kısmında mikrofon, alt kısmında da SIM yuvası, mikrofon, USB-C portu ve hoparlör ızgarası yer alıyor. Sağ tarafta parmak izi tarayıcısı özelliğine sahip güç tuşu ve ses kontrol düğmeleri bulunuyor. Huawei Nova Flip‘in sol tarafında ise herhangi bir şey yok. Videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Huawei Nova Flip

Ne yazık ki cihazın teknik özellikleri hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı veya ipucu da verilmedi. Ancak Nova Flip’te Kirin çipseti yer alacaktır. Bununla birlikte iddia edilenlere göre telefonun orta seviye özelliklerle ve makul bir fiyatla piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Huawei Nova Flip

Huawei’nin Mate 70 amiral gemisi serisi üzerinde de çalıştığı biliniyor. Önceki raporlarda şirketin Mate 70’i ağustos veya eylül aylarında tanıtabileceği rivayet ediliyordu. Fakat Huawei Nova Flip ve diğer Nova serisi telefonların ağustos/eylül döneminde piyasaya sürülmesi beklendiği için Mate 70 ailesinin 2024’ün son çeyreğinde açıklanması muhtemel.

Huawei Nova Flip

Redmi Note 14 Pro+’tan Yeni Detaylar Geldi