Huawei Nova Flip Yeniden Kendini Gösterdi

Huawei Nova Flip

Huawei Nova Flip’in tanıtımına kısa süre kalmışken telefon Geekbench’te ortaya çıktı.

PSD-AL00 model numaralı Huawei Nova Flip, Geekbench veritabanında listelendi. Benchmark sonuçlarına göre telefon 8 çekirdekli işlemciye, 12 GB RAM’e ve Android 12 işletim sistemine sahip. Cihazın tek çekirdek puanı 1000, çoklu çekirdek puanı da 2419. Bu sonuçlar geçenlerde telefonun teknik özelliklerini detaylandıran raporları da doğruluyor.

Huawei Nova Flip

5 Ağustos’ta Çin’de tanıtılacak olan Nova Flip’te Kirin 9000 serisi yonga seti, 12 GB RAM ve 1 TB’a kadar dahili depolama olacak. Cihazda 6.4 inç’lik LTPO OLED katlanabilir ekran yer alacak. İç ekranın yenileme hızının 120Hz olduğu belirtiliyor. Kapak veya diğer adıyla dış ekranın da 2.14 inç’lik OLED olduğu söyleniyor. Dış ekranın yenileme hızı ise 60Hz olacak.

Huawei Nova Flip

Nova Flip’te 66W destekli 4400 mAh kapasiteli pil, 50 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş kamera ve 32 MP selfie kamerası olmak üzere toplamda üç kamera yer alacak.

Huawei Nova Flip

Bu arada Huawei’nin Mate 70 amiral gemisi serisi üzerinde de çalıştığı biliniyor. Önceki raporlarda şirketin Mate 70’i ağustos veya eylül aylarında tanıtabileceği rivayet ediliyordu. Fakat Huawei Nova Flip ve diğer Nova serisi telefonların ağustos/eylül döneminde piyasaya sürülmesi beklendiği için Mate 70 ailesinin 2024’ün son çeyreğinde açıklanması muhtemel.

iPhone 16’ların Yeni Görselleri Yayınlandı