Huawei Nova Flip’e İlgi Büyük

Huawei Nova Flip

Huaawei’nin geçtiğimiz hafta tanıttığı yeni katlanabilir telefonu Huawei Nova Flip, satışa sunulduktan sonra kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Huawei, merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Huawei Nova Flip’i geçtiğimiz hafta resmi olarak tanıttı. İsminde yer alan Flip ifadesinden de anlaşılacağı üzere Galaxy Z Flip modelleri gibi dikine katlanabilir telefon olan Nova Flip, teknoloji dünyası tarafından ilgiyle karşılandı. Görünen o ki bu ilgi kullanıcı nezdinde de karşılık bulmuş. Bu hafta satışa açılan Nova Flip, kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılandı. Huawei, Nova Flip’in satışa çıktıktan sonraki 72 saat içinde 45 bin sattığını açıkladı. Yeni katlanabilir telefonunun satış performansı, Huawei’nin yüzünü güldürdü. Şimdi asıl soru bu performansı sonraki günlerde sürdürüp sürdüremeyeceği.

Nova Flip, 740 dolardan başlayan fiyatıyla bu sınıftaki diğer katlanabilir telefonlardan biraz daha düşük bir fiyata sahip. Telefonun kullanıcılardan gördüğü ilgide bunun da payı olduğu düşünülüyor.

Huawei nova Flip 3

Huawei Nova Flip’in katlanabilir iç ekranı 6.94 inç. LTPO OLED bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Telefonun dış yüzünde ise 2.14 inçlik dış ekran yer alıyor.

Nova Flip, Kirin 8000 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine 12 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara üç farklı seçenek sunuluyor: 256 GB, 512 GB ya da 1 TB. Telefonda 4400 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 66 W.

Telefonun arka kamerasının ana lensi 50 megapiksel. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 32 megapiksel.

ChatGPT’den Ürküten Davranış