House of the Dragon en az 4 sezon olacak

House of the Dragon 2. sezon

George R.R. Martin’in yaptığı son açıklamalar, House of the Dragon dizisinin en az dört sezon süreceğini gösteriyor.

Bu yılın en çok ses getiren dizilerinden olan House of the Dragon, ilgiyle karşılanan ilk sezonunu çok yakında yayınlanacak. Bu pazar yayınlanan sekizinci bölümün ardından ilk sezonun son iki bölümü kaldı. Bu yüzden gözler yavaş yavaş gelecek sezonlara çevrilmeye başladı. Hatırlarsanız HBO, daha ilk bölüm yayınlandıktan sonra diziye ikinci sezon onayını vermişti. Bu yüzden dizinin devam edip etmeyeceği konusunda bir soru işareti yok. Ancak asıl soru işareti dizinin kaç sezon süreceği.

Game of Thrones’un aksine House of the Dragon’un kaynağı tek bir kitap. Bu yüzden dizinin yaratıcılarının bu kitaptan kaç sezon çıkaracağı hakkında net bir tahminde bulunması neredeyse imkansızdı. Ancak bu evrenin yaratıcısı olan George R.R. Martin’in son açıklamaları, bu konuda daha net bir fikre sahip olmamızı sağlıyor.

House of the Dragon

Game of Thrones evreninin yaratıcısı olan George R.R. Martin, House of the Dragon dizisinin uyarlandığı Ejderhaların Dansı hikayesini hakkıyla ekrana taşıması için en az dört sezona ihtiyacı olduğunu söyledi.

Hatırlarsanız Martin, Game of Thrones’un daha fazla sezon sürmesini istemiş ancak dizinin yaratıcıları bu isteği yerine getirmemişti. Ancak House of the Dragon’da Martin çok daha fazla söz sahibi. Bu yüzden Martin’in bu isteğini yerine getireceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bu yüzden de dizinin en az dört sezon süreceği büyük ölçüde kesinleşmiş durumda.

Öte yandan daha önce gelen açıklamalar dizinin daha da uzun sürebileceğini düşündürüyor. Çünkü hem Martin’in hem de HBO’nun açıklamaları, Ejderhaların Dansı’ndaki hikaye bittikten sonra da Targaryen ailesinde olup bitenleri anlatan sezonların çekilebileceğini gösteriyor.

Samsung Galaxy S23 daha büyük bataryayla geliyor