Honor 80 Pro+ hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Honor 80 Pro+

Honor 80 Pro+’ın teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Telefon özellikle kameralarıyla oldukça iddialı olacak gibi görünüyor.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Huawei’nin alt markası olan Honor, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirketin bu yıl bitmeden kullanıcılarla buluşturacağı akıllı telefonlardan biri de Honor 80 Pro+ olacak.

Hatırlarsanız Digital Chat Statiton adlı hesap tarafından daha önce paylaşılan bilgiler, Honor 80 serisinde standart, Pro ve Pro+ olmak üzere üç farklı model olacağını ortaya çıkarmıştı. Bu üç modelin sırasıyla Dimensity 1080, Snapdragon 778G ve Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setlerinden güç alacağı paylaşılmıştı. Öte yandan Pro+ modelinin 200 megapiksellik bir kameraya sahip olacağı iddia edilmişti.

Geçtiğimiz günlerde gelen bu paylaşımıyla Honor 80 Pro+ hakkında ilk detayları ortaya çıkaran Digital Chat Station, dün de telefon hakkında ele geçirdiği yeni detayları paylaştı. Bu sayede telefonun teknik özellikleri büyük ölçüde netlik kazandı.

Honor 80 Pro Plus

Digital Chat Station tarafından paylaşılan bu yeni detaylara göre Honor 80 Pro+, 200 megapiksellik değil 160 megapiksellik bir arka kameraya sahip olacak. Digital Chat Station, daha önce ele geçirilen bir prototipte 200 megapiksellik lens kullanan Honor’un günün sonunda bu fikirden vazgeçip 160 megapiksellik lensi tercih ettiğini söylüyor.

160 megapiksellik arka kamerasıyla oldukça iddialı gelen telefon, selfie kamerasıyla da piyasadaki en iddialı modellerden biri olacak. Çünkü telefonun ön yüzünde iki tane 50 megapiksellik lens olacağı söyleniyor.

Honor 80 serisinin yıl bitmeden çıkması bekleniyor. Ancak Honor’un telefonlarını tam olarak ne zaman tanıtacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

Volvo yeni elektrikli SUV’u EX90’ı tanıttı